Köknar filosuna, 10 Volvo çekici daha kattı

Köknar filosuna, 10 Volvo çekici daha kattı

Köknar Uluslararası Taşımacılık, filosunu 10 Volvo FH çekici ile güçlendirdi.

Araç filosunun tamamı Volvo olan Köknar, müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için tercihini yine Volvo’dan yana kullandı. 1995 yılından bu yana, yenilikleri takip eden, müşterileri için daha hızlı ve verimli teslimat ilkesini benimsemiş olan Köknar’ın filosundaki tüm araçlar Volvo çekici ve kamyonlardan oluşuyor. Köknar Uluslararası Taşımacılık, yeni teslim aldığı 10 adet Volvo FH460 4X2 çekicileri ile alıştığı performansı ve yakıt tasarrufunu arttırarak devam ettirmeyi planlıyor. Volvo Kamyon’un I-Shift şanzımanlı FH çekicileri, Köknar sürücüleri için tasarruflu, konforlu ve rahat bir sürüş sağlıyor.


”Yüksek performans ve yakıt tasarrufundan dolayı Volvo’yu seçtik”
Avrupa ve Asya ülkelerine frigofirik araçlarıyla verdiği hizmetlerini hep bir adım öteye taşıyan Köknar, iş ortağı olarak Volvo’dan vazgeçmiyor. Yeni Volvo FH çekicilerin teslimat töreninde Köknar Uluslararası Taşımacılık adına Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Orak ve firma ortaklarından Avukat Bilal Orak, Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş hazır bulundular. Bedirhan Orak teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Avrupa ve Asya ülkelerine Volvo çekici ve kamyonlardan oluşan filomuz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Volvo’nun sunduğu yüksek performans ve yakıt tasarrufu iş birliğimizin iyi bir ortaklığa dönüşmesine neden oluyor. Araçlarımızı ise özellikle Volvo I-Shift donanımlı olarak tercih ettik. I-Shift, düşük yakıt tüketimi sağlamanın yanı sıra, daha güvenli bir sürüşe imkan tanıyor ki bu da herkesin yararına olan bir durum. Sürücülerimiz trafikte sürekli vites değiştirmeye konsantre olmaktansa yola ve trafiğe odaklanmanın rahatlığını yaşıyor. I-Shift kullanımının kolaylığı tüm sürücülerimiz tarafından tercih ediliyor” dedi. ”Köknar ile çalışmaktan gurur duyuyoruz”
Volvo Kamyon adına törene katılan Devrim Karataş ise konuya ilişkin olarak; “Uluslararası taşımacılık sektöründe başarılı, güvenilen ve müşterisine önem veren Köknar ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. Volvo’nun Köknar Uluslararası Taşımacılık firması tarafından her zaman tercih edilmesi bizim için çok önemli. İleriki yıllarda da Köknar’ın verdiği hizmetlere çekicilerimiz ve satış sonrası desteğimiz ile değer katmaya devam edebilmeyi umuyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 0305.2012/10:18