Konforlu yolculuklar hedefleniyor

Konforlu yolculuklar hedefleniyor

Lüks Artvin Seyahat araç filosuna kattığı yeni araçlarıyla birlikte kaliteli hizmet anlayışında yenilikler getirirken, müşterilerine en lüks seyahati sağlama noktasında bir adım daha atmış oldu.

Araç filosuna 5 yeni araç daha katıldı

Lüks Artvin Seyahat bünyesine kattığı 5 yeni Mercedes Benz araç ile birlikte müşterilerine sundukları lüks seyahat imkanına yenilikler de getirmiş oldu. Filolarına katılan 5 araç İstanbul ve Bursa yönünde çalışacak olan firmanın filolarına kattıkları araçlarda son sistem konfor mevcut. Ankara-Bursa-İstanbul ve Samsun hatların da toplam 11 araç sayısı ile hizmet veren şirket ulaşım hizmetleri sektöründe gelişen teknolojik sistemleri de araçlarında sağlayarak müşterilerine rahat, huzurlu bir yolculuk imkanı sunuyor. Yeni araçlarında tüm koltuklarda, 75 cm koltuk arası mesafeleri, baldır dayama petleri ve her koltukta elektrik şarj sistemi gibi son sistem uygulamaların olduğu şirketin yeni araçlarında 46 kişilik kapasite 42’ye indirilerek müşterilerine daha geniş oturma imkanı sunulmuş. Her koltuğun alt kısmında açılır kapanır ayak uzatma paneli ile koltuklarda müşterilerin daha rahat seyahat etmeleri ve dinlenmelerine imkan tanıyan şirket önemli bir adım daha atmış oldu.

Müşterilerimizin daha rahat ve konforlu yolculuğu için her türlü hizmeti sunmaya çalışıyoruz

Lüks Artvin Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Aydemir, araç filolarını yenileme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; günün koşullarının değişiminden yola çıkarak teknolojik gelişmeleri de izleyerek müşterilerine her türlü konforunu sunmak suretiyle daha kaliteli, rahat ve konforlu hizmeti sunmak için gayret içerisinde olduklarını söyledi. Davut Aydemir; “Filomuzu her daim genç tutmaya özen gösteriyoruz.Bu nedenle belli aralıklarla filomuzu yeniliyoruz.Yenilemeyi sadece araçlarımızın modelleriyle kısıtlamayıp Türkiye yollarında olmayan iç dizayn tasarımlarımız ile müşterilerimize çok farklı bir seyahat deneyimi yaşatıyoruz” diye konuştu.

orhanaydemir.jpg

Orhan Aydemir’den Teşekkür

Lüks Artvin Seyahat Yönetim Kurulu üyesi Orhan Aydemir yaptığı açıklamada; “15 yıl önce çıktığımız bu yolda dürüst, kaliteli ve huzur veren bir hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. İdeal ve hedeflerimiz için çalışıp Lüks Artvin Seyahat olarak özel seçilmiş, eğitimli ve daima güler yüzlü olan kendini hizmet vermeye adamış tüm çalışanlarımız ile birlikte bu güne kadar bizi tercih etmiş olan tüm şirket, okul, kamu kurumlarına ve siz değerli müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Bize göstermiş olduğunuz bu güveni her zaman en üst seviyede tutarak siz ve çocuklarınızı geleceğe güvenle taşımaya devam edebilmek için özveri ile çalışmayı sürdüreceğimizi şirketimiz adına temin eder, bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Yeni araçlarımızla müşterilerimizin memnuniyetinin arttığını görmemiz en büyük temennimizdir” dedi.

Sefer bilgileri; ise şu şekilde olacağı belirtildi. 

11.00 İstanbul - Artvin ''PrivateBus''  11.00 Artvin - İstanbul ''PrivateBus''

11.30 Bursa - Artvin ''PrivateBus''    12.00 Artvin - Bursa ''PrivateBus''

14.00 Ankara - Artvin ''PrivateBus''   15.00 Artvin - Ankara ''PrivateBus''

 

1-(2)-003.jpg

1-(3)-001.jpg

 

1-(5)-003.jpg

 

1-(9)-001.jpg

 

1-(13).jpg

 

1-(15).jpg

 

1-(19).jpg

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.