Kontrol ve trafikte kullanılacak

Kontrol ve trafikte kullanılacak

Temsa motorlu Araçlar, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne satışını gerçekleştirdiği 65 adet Mitsubishi L200 4x2 Invite MT ve 4 adet Mitsubishi Pajero’yu teslim etti.

 

Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde 17 Bölge Müdürlüğü’nde kontrol ve trafik aracı olarak kullanılmak üzere 65 adet Mitsubishi L200 4x2 Invite MT ve 4 adet Mitsubishi Pajero satın aldı. 2014 yılının son günlerinde gerçekleşen satışın ardından, araçlar Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerine Temsa Motorlu Araçlar Satış Yöneticisi Hamza Keskintaş tarafından teslim edildi.

L200, 2014 yılını lider kapattı

Mitsubishi Motors’un efsanevi modelleri arasında sayılan L200, geride bıraktığımız yılı 4.200 adetlik satışla pick-up segmentinde lider olarak kapattı. 2006 yılındaki lansmanından bu yana hem bireysel hem de filo kullanıcılarının vazgeçilmez pick-up aracı haline gelen Mitsubishi L200’ün pazar payı yılsonu itibarıyla yüzde 32,8’e ulaştı. Daralan pazara rağmen Mitsubishi L200’ün satışları yüzde 17 oranında artış gösterdi.

Mitsubishi 2014 yılında 3 milyonuncu Pajero’yu üretti

Otomobil tutkunlarıyla ilk kez buluştuğu 1982 yılından bu yana modern yaşam tarzının simgesi haline gelen Pajero’nun geçen yıl 3 milyonuncu adedi, üretim bandından çıktı ve model böylece önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

 

karayollari+teslimat-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.