Konya’da taksi şoförlerine İngilizce eğitimi verildi

Konya’da taksi şoförlerine İngilizce eğitimi verildi

Konya Şoför Nakliye ve Otomobilciler Esnaf Odası, Mevlana Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında gerçekleştirdiği “Taksi Şoförlerine Yabancı Dil Eğitimi” projesi çerçevesinde üyelerine İngilizce dil eğitimi verdi.

Mevlana Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen “Taksi Şoförlerine Yabancı Dil Eğitimi” projesi çerçevesinde, temel İngilizce eğitimi alan oda üyelerine, Kurs bitiminde sertifikaları, Konya Şoför Nakliye ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kemal Can tarafından verildi. "Taksicilerimiz turistin derdinden anlayacak”
Çok sayıda taksici esnafının katıldığı sertifika takdim töreninde konuşan Konya Şoför Nakliye ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kemal Can, Konya’daki 4 ve 5 yıldızlı otellerde hizmet veren taksici esnafına İngilizce kursu verdiklerini söyleyerek, yabancı dil eğitiminin sadece Konya’da değil Türkiye genelinde bir eksiklik olduğunu dile getirdi. Can, “ Oda olarak MEVKA’ya bir proje sunduk ve kabul edildi. Taksici esnafımız bu dil kursu sayesinde, şehrimize gelen turistin derdinden anlayacak. Oda olarak eğitime dayalı bu tür projelerimizi devam ettirerek genele yaymayı hedefliyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 30.01.2012 / 13:33