Kordsa, geleceği güçlendirmeye devam ediyor

Kordsa, geleceği güçlendirmeye devam ediyor

“Hayatı güçlendirme” misyonuyla Amerika’dan Asya Pasifik’e kadar geniş bir coğrafyada faaliyetlerini sürdüren Kordsa, Kocaeli’nde bir kez daha okul yeniledi.

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’in katıldığı ve Kordsa CEO’su Ali Çalışkan ile Kordsa’nın dünya genelindeki üretim tesislerinden Kordsa güçlendiricilerinin dâhil olduğu yenileme çalışmaları kapsamında; okulun sekiz sınıfı ve öğretmenler odası ile spor, sanat ve teknoloji odası, kütüphanesi, laboratuvarı ve yemekhanesi tamamen yenilendi. Okulda aynı zamanda özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler için yer alan sınıf da yenilendi. Yenileme çalışmasında hem güçlendiriciler hem de çocuklar birlikte keyifli vakit geçirdi.

Kordsa CEO’su Ali Çalışkan; “Kordsa olarak dünyayı ve hayatı güçlendiriyoruz. Son yıllarda faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde topluma ve özellikle çocuklara yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına odaklanarak geleceğin güçlenmesine katkıda bulunuyoruz ve bu projelerimizin kapsamını genişletmek üzere çalışmalar yürütüyoruz. Projelerimize önümüzdeki yıllarda da 44 yıl önce yolculuğumuzu başlattığımız İzmit’te ve diğer tesislerimizin olduğu ülkelerde hız kesmeden devam edeceğiz. Bugün yanımızda olan Ömer Akmanşen’e de teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.