KOSKİ Yeni İş Araçlarını Filosuna Dahil Etti

KOSKİ Yeni İş Araçlarını Filosuna Dahil Etti

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü hizmet hızını ve kalitesini artırmak için araç parkını modernize ediyor. KOSKİ, bu kapsamda kanalizasyon ekibinin kullanması için 7 adet kazıcı-yükleyici iş makinesini filosuna dâhil etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü, bir taraftan şehrin eskiyen su ve kanalizasyon altyapısını yenilerken bir taraftan da yıpranan araç filosunu modernize ediyor.

   KOSKİ, teknolojinin tüm imkânlarından faydalanarak acil müdahale gerektiren durumlara yönelik, 3 adedi MST, 4 adedi de Hidromek olmak üzere 7 adet kazıcı-yükleyici satın aldı. Ayrıca ekiplere araçların hangi amaca uygun olduğu ve ne şekilde faydalanılacağı konusunda eğitim de verildi. Verilen eğitimlerle birlikte personelin donanımı arttırıldı.

   Toplam 1 Milyon 425 Bin TL bedelle satın alınan iş araçlarıyla filosunu güçlendiren KOSKİ Genel Müdürlüğü, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu kapsamında merkezde yürüttüğü su ve kanalizasyon çalışmalarını aynı şekilde ilçe ve mahallelerde de gerçekleştirmeye devam ediyor.

konya.jpg

konya1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.