Krone Comvex Fuarı’nda 3 Ürününü Sergileyecek

Krone Comvex Fuarı’nda 3 Ürününü Sergileyecek

Comvex İstanbul 2013 Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda, Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünde faaliyet gösteren Krone, üç ürünüyle boy gösterecek.

Avrupa’nın ikinci büyük yarı römork üreticisi olan, 40 yılı aşkın süredir yarı römork üreten ve 2003 yılından bu yana Türkiye distribütörlüğü Doğuş Otomotiv tarafından sürdürülen Krone’nin fuarda sergilenecek Box Liner, Megaliner Huckapack ve Profi Liner-55 ürünleri Krone’nin 35 milyon EURO’luk yatırımla 2012 Eylül ayında üretime başlayan İzmir Tire’deki fabrikasında üretiliyor.

Krone modellerinde 10 yıla kadar garanti

Krone Doğuş Treyler fabrikasında, teknolojinin tüm imkânları kullanılarak üretilen bu üç modelde, diğer tüm Krone modellerinde olduğu gibi, yüzey koruma işlemi kataforez daldırma ve toz boya teknolojisi sayesinde 10 yıla kadar paslanmadan kaynaklı çürümelere karşı ürün garantisi sağlanıyor.

Krone ziyaretçilerini ağırlayacak

14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Comvex İstanbul 2013 4.Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda Krone, katılımcılarla buluşacak. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.