Krone-Doğuş Treyler TREDER’e üye oldu

Krone-Doğuş Treyler TREDER’e üye oldu

Treyler sektörünün tek temsilcisi olan TREDER’e katılımlar devam ediyor. Krone-Doğuş katılımı ile üye sayısı 16’ya çıkan TREDER, sektörde temsiliyet gücünü arttırıyor.

İzmir-Tire bölgesinde önemli bir yatırımla bu yılbaşında üretime başlayan Krone-Doğuş Treyler, Haziran ayında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında oybirliğiyle TREDER üyeliğine kabul edildi.

Saltık:’ Sektörü hep beraber ileriye taşıyacağız’

Yeni katılımla ilgili olarak bir açıklama yapan TREDER Başkanı Kaan Saltık, “TREDER’in 11 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşen 3'üncü Olağan Genel Kurul’undan sona yaptığımız açıklamada geçmişte olduğu gibi sektörümüzün üretim standartlarının ve kalitesinin sürekli iyileştirilmesi için çalışmaya devam edeceğini dile getirmiştik. Ayrıca derneğimizin, prensip ve standartlarını benimseyerek yerine getiren yeni üyelere kapının her zaman açık tutulacağını ve üye tabanının genişlemesi için gayret sarf edeceğimizi vurgulamıştık. Umarım aramıza yeni üyeler katılmaya devam eder. Hep birlikte sektörü ileriye taşıyacak işlere imza atmaya devam ederiz” dedi.

Akgün:’TREDER’e ve sektörümüze hayırlı olsun’br>

Krone Doğuş Treyler Genel Müdürü Rıza Akgün de sektör paydaşlarının bir arada bulunarak sektör için çalışmalarının çok değerli olduğunu dile getirdi. Krone olarak üzerlerine düşen katkıyı vereceklerini belirten Akgün, “Krone-Doğuş Treyler’in TREDER üyeliğinin, ülkemiz treyler sektörüne ve TREDER’e hayırlı olmasını dileriz.” temennisinde bulundu.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.