Krone Fabrikasının gezdiler

Krone Fabrikasının gezdiler

Krone, Türkiye’nin Güneydoğu’sundan gelen misafirlerini Tire fabrikasında ağırladı.

Gaziantep ve Kilis illerinden gelen 15 farklı nakliye şirketi sahibi, Alman kalitesini Türk misafirperverliği eşliğinde gezip tanıma fırsatı buldu. 

Türkiye’de hayata geçirdiği Direkt Satış Yöntemi ile kullanıcılarına en hızlı şekilde ulaşan ve bu hızını da kullanıcılarına sunduğu profesyonel çözümlerle taçlandıran Krone, her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerden farklı nakliyecileri Tire fabrikasında ağırlıyor. Bilindik Alman kalitesini Türk misafirperverliği eşliğinde tüm kullanıcılarına tanıtmayı amaçlayan bu ziyaretlerde, aynı zamanda kullanıcıların talepleri ve önerileri de tüm birimler tarafından dikkatle dinleniyor. Son olarak da Gaziantep ve Kilis illerinden 15 farklı nakliyeci Krone’nin İzmir, Tire’de bulunan üretim fabrikasını ziyaret etme fırsatı buldu. Nakliyeciler ziyaret kapsamında Tire fabrikasını gezerek üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Akgün: “Kullanıcılarımıza en yakında olmayı amaçlıyoruz”

Güneydoğu’dan gelen nakliyecilere ev sahipliği yaparak onların istek ve önerilerini birebir dinleyen Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, şunları söyledi: “Siz kullanıcılarımızla bir araya gelebilmek bizim için çok önemli. Dolayısıyla sizleri burada kendi evimizde de ağırlayabilmiş olmaktan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Krone, Türkiye’de var oldukça en kaliteli treylere ulaşmak sizler için daha kolay. Bizleri kırmayıp bu davete icabet ettiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum.”

Akgün, Türkiye’de hayata geçirdikleri Direkt Satış Sistemi ile son kullanıcılarına hep en yakında olmayı amaçladıklarını da belirterek, “Bölgelerimizde satış yöneticilerimize her gün bir önceki günden daha fazla kullanıcımızla temasa geçmelerini ve bir bardak çaylarını içmelerini telkin ediyoruz. En önemli hedefimiz, müşterilerimizle sürekli bir araya gelmek, sürekli iletişim halinde olmak, onların hal ve isteklerini yerinde ve zamanında tespit edebilmek ” dedi.

Aydıngüler: Krone, Türkiye’de harika bir iş yapıyor”

Nakliyeciler adına konuşan Gaziantep Nakliyeciler Odası Başkanı Zafer Aydıngüler de, “Krone, Tire’de harika bir iş yapıyor. Uzun yıllardır Krone markasını ve kalitesini bilmekteyiz. Ancak ilk defa gelip bu üretim tesisini gezme fırsatı bulduk. Bu tesiste her şey düşünülmüş ve müşteri taleplerini bire bir dinleyen bir yönetici kadrosuna sahipler. Krone’ye Türkiye’de bu yatırımları yaptığı için, daha yüksek kaliteyi biz nakliyecilere daha kolay ulaşılabilir kıldığı için bölgemdeki ve tüm Türkiye’deki nakliyeciler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.