Krone ürünleri Comwex fuarında sergilendi

Krone ürünleri Comwex fuarında sergilendi

Ticari araçlar sektörünün önemli organizasyonlarından biri olan Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda, Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Krone’de yerini aldı.

Krone’nin İzmir Tire’de bulunan fabrikasında üretilen Box Liner, Megaliner Huckepack ve Profi Liner-55 ürünlerinin sergilendiği stantta, katılımcılar ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Krone’nin Konteyner taşıyıcısı Box Liner

Konteyner taşımacılığında kullanılan ve fuarda sergilenen Box Liner, özel olarak geliştirilmiş şasi dizaynı sayesinde 1x40’ feet (Highcube Tünelli konteyner), 2x20 feet, 1x30’feetarka konumda ve 1x20’feet orta konumda (30 ton yüke kadar) konteynerleri taşıyabilen şasi kilitlerine sahip. Şasi üzerinde 1x40’ feet (Tünelsiz)konteynerlerin taşınması için yükseklik değişkenli, Schneider Liftlock tip şasi kilitlerinin de olduğu Box Liner, kullanıcıların 2014 Temmuz tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek olan yeni karayolu yönetmeliği ile devreye alınacak yükseklik sınırlamalarına uygun olarak taşımacılık yapmalarına imkan sağlayacak.


Kombine taşımacılıkta Mega Liner Huckepack

Fuarda sergilenen ve karayolu, RoRo, Kombine Tren, kombine taşımacılığına uygun donatımlar ve şasi yapısı ile üretilmiş olan Mega Liner Huckepack ise çatının ve yan perdelerin birbirinden bağımsız hareket edebildiği üst yapı sistemi kullanıcılara standart olarak sunuluyor.


Parsiyel Taşımacılıkta Profi Liner-55

Krone’nin Profi Liner-55 ürünü Lojistik, parsiyel taşımacılık yapan nakliye firmalarının tercihi olan bu römork kullanıcılarına 2.800 mm. ile 2.950 mm. arasında değişen farklı iç net yüksekliklerde kullanım imkânı sağlıyor. Kullanıcılarına yükleme ve boşaltma esnasında esneklik kazandıran hidrolik çatı kaldırma ve kayar perde/kayar tavan sistemlerinin standart olarak sunulduğu Profi Liner-55 modeli, günümüzde nakliye firmaları tarafından tercih edilmeye başlanan yarı midilli (5.nci teker öçlüsü 1.100 mm) çekiciler ile kullanılabiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.