Kumtaş, nakliyecilerden tam not alan IFAC Frigo Treyleri tercih etti

Kumtaş, nakliyecilerden tam not alan IFAC Frigo Treyleri tercih etti

Serin Treyler, Kumtaş Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti ’ne 5 adet IFAC Frigo Treyler satışı yaptı.

Filosunu tamamını Serin Treyler’den seçtiklerini belirten Kumtaş Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kumkapı, teslimat töreninde yaptığı konuşmada “Serin Treyler bizim vazgeçilmezimizdir” dedi.

Serin Treyler, IFAC Frigo Treyler teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. 2003 yılında Romanya’da faaliyetine başlayan ve kurulduğu yıldan itibaren uluslararası karayolu taşımacılığı, genel antrepo ve depoculuk, ithalat-ihracat gümrükleme, yurtiçi genel dağıtım ve toplama, taşımacılık ve özel proje taşıma alanlarında hizmet vermekte olan Kumtaş Uluslararası Taşımacılık firması yeni teslim almış olduğu 5 adet IFAC Frigo Treyler ile filosunu 21’ ye yükseltti.

Teslimat törenine Kumtaş Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kumkapı , Serin Treyler adına, İstanbul Satış Temsilcisi Ferhat Mutlu, İstanbul Servis Sorumlusu Halil Yigen ve Konya Satış Temsilcisi Mustafa Heybetli katıldı.

Törende 2013 yılında işlerin hız kazanacağına inandıklarını vurgulayan Vedat Kumkapı “ Filomuzda bulunan tüm araçlarımız Serin markasından oluşmaktadır. Bugün teslim almış olduğumuz 5 adet IFAC Frigo Treyler araç ile birlikte filomuzdaki araç sayımızı 21‘e yükselttik. Ağırlıklı olarak Romanya - Irak arası gıda taşımacılığımızda kullanacağımız araçlarımızda yakıt tasarrufunun yanı sıra ürünlerin uygun koşullarda kaliteli bir şekilde taşınması için araçtaki yalıtımın bizim için önemi çok büyük. Firma olarak yaptığımız araştırmalar sonucu IFAC panellerinin en iyi yalıtıma sahip olduğunu ve az yakıtla çok verim elde edildiğini öğrendik. Serin Treylerin zaten kaliteli üretimleriyle bir marka olduğunu biliyoruz. Üretmiş oldukları IFAC Frigo Treyler ile kalitelerine kalite kattıkları için, kendileriyle bu yatırımımızda da imza atma fırsatı yakaladık. Ayrıca 2013 yılında sektörümüzdeki işlerin hız kazanacağına inanıyoruz. Buna bağlı olarak alt yapımızı bu hıza ayak uyduracak şekilde yapılandırmamız gerektiğinin farkındayız. 2014 yılının başlarında ise filomuzdaki araç sayımızı 50’ye yükseltmeyi hedeflemekteyiz. Şimdiye kadar almış olduğumuz tüm araçlardan beklediğimizin üstünde bir performans aldık. Buna bağlı olarak yeni hedeflerimizde de Serin’i tercih edeceğimizden eminiz. Kendilerine Serin kalitesini bize sundukları için teşekkürlerimi sunarım”dedi.

Törende söz alan ve Kumtaş Uluslararası Taşımacılık gibi sektöründe hızla yükselen bir firma ile çalışmaktan çok memnun olduklarını dile getiren İstanbul Satış Temsilcisi Sayın Ferhat Mutlu ise ”Serin Treyler olarak 2013 yılının Frigo yılı olacağına inanıyoruz. Bunun için gerekli ARGE ve alt yapı çalışmalarımızı tamamlayarak üretimimizi hızlandırdık. Frigo Treylerlerde az enerji ile çok yalıtım sağlama özelliği nakliyecilerimizin vazgeçilmez bir unsuru. Serin olarak yapmış olduğumuz denemeler sonucu IFAC kalitesinin nakliyecilerin tüm isteklerini eksiksiz karşıladığını gördük ve müşterilerimize benzersiz panel teknolojisi sayesinde az yakıt harcayarak çok soğutabilecekleri IFAC Frigo Treylerleri 5 yıla kadar garanti kapsamıyla sunmaya devam ediyoruz. Bugün burada yapmış olduğumuz bu teslimat töreni, 2013 yılı IFAC Frigo Treyler satış hedeflerimize ulaşacağımızın bir göstergesi olmuştur. Ayrıca sektörün öncü firmalarından biri olan ve hedeflerine ulaşmak için tüm teknolojik ve stratejik imkanlarını kullanan bir firma olan Kumtaş Taşımacılık ile işbirliği içinde olmak bizi oldukça gururlandırmaktadır. Bu güne kadar yatırımlarında sadece bizi tercih etmelerinden dolayı kendilerine çok teşekkür eder, iş birliğimizin uzun soluklu olmasını temenni ederiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.