Kuruluş Yıldönümünü Japon Ortağı İle Birlikte Kutladı!

Kuruluş Yıldönümünü Japon Ortağı İle Birlikte Kutladı!

İnci Akü, geçtiğimiz ay Japon akü devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı sonrası, 31’inci Kuruluş Yıldönümünü bu kez yeni ortağı ile birlikte kutladı.

İnci GS Yuasa A.Ş., yeni yaşını ve yeni iş ortaklığı coşkusunu tüm çalışanlar ve ailelerinin oluşturduğu 1.400 kişinin katılımı ile İzmir Kaya Thermal Otel’de kutladı.

   İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci gecenin açılışında; “İnci Holding ve İnci GS Yuasa Ailesi olarak önümüzdeki yolda zamanın gerektirdiği değişimlere hızla adapte olmak bizim için büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz ay Japon akü devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığı sonrasında, bu yıl ilk kez İnci GS Yuasa A.Ş. olarak kuruluş yıldönümümüzü kutladık. Tüm çalışanlarımızla birlikte el ele vererek, gerçekleştirdiğimiz güç birliğinin coşkusunu ve gururunu yaşadık. İş ortağımızla birlikte, gelişerek değişime hızla adapte olacağımız, başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimiz nice yıllara!” cümleleriyle teşekkürlerini iletti.

   Gala gecesi, İnci GS Yuasa A.Ş. İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik ve İcra Kurulu Direktör Yardımcısı Yuji Hashimoto’nun gerçekleştirdiği açılış konuşmalarının ardından; 10, 15, 20 ve 25 yıldır görev alan çalışanlara teşekkür plaketlerinin verilmesi ile devam etti.

İnci GS Yuasa A.Ş. çalışanları ve aileleri, gecede sahne alan grup Aegean Band’in muhteşem performansı ile hem iş ortaklığını hem de kuruluş yıldönümünü kutlayarak keyifli geceyi sonlandırdılar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.