LASDER’de görev değişikliği

LASDER’de görev değişikliği

LASDER Genel Sekreterliği ve İktisadi İşletme Genel Müdürlüğü görevine lastik dünyasını iyi tanıyan bir isim atandı. 1978 yılından bu yana Goodyear’da çalışan Korhan Ul, artık LASDER Genel Sekreterlik görevini yürütecek.

Ekonomi alanında eğitim gören Korhan Ul; 11 yıl krediler, planlama, insan kaynakları, hissedar ilişkileri, kurumsal yönetim ve hukuk birimlerindeki çalışmalarını takiben 23 yıl boyunca Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin genel sekreterliği görevini yürüttü.

Goodyear’da genel sekreterlik yaptığı 2009-2012 yılları arasında aynı zamanda Lastik Sanayicileri Derneği’nde (LASDER) de yürütme komite üyesi olarak da çalışan Ul, 2013 yılı hedef ve faaliyetlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede kotalarının 125 bin ton seviyelerinde olacağını öngördüğünü söyleyerek “Bu konuda gerekli ihaleler yapılmış, yükleniciler, geri kazanımcılar tespit edilmiş olup, 2013 yılı toplama ve geri kazanım çalışmaları yeni kotamıza ulaşmak üzere sürdürülmektedir” dedi.

LASDER’in yaılı ve görsel iletişim imkanlarıyla araç sürücülerine ulaşarak onlara da eski lastiklerini(ÖTL), yeni lastik aldıkları satış noktalarına bırakmaları için gerekli bilgileri verme amacıyla çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Ul, “Sektörel eğitime ağırlık verilecektir. Basılı ve görsel malzemeler, filmlerle eğitimler verilecek. Mobil tanıtım aracı ile TIR, kamyon, taksi gibi araç kullanıcılarının toplu olarak bulundukları noktalarda bilgilendirme çalışmalarına devam edilecektir. Çeşitli radyo kanallarında ve yerel televizyonlarda yer alacağız. Söz konusu faaliyetlerin ilgili hukuki mevzuat çerçevesinde yürütülmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Sektörün daha bilinçli ve disiplinli çalışarak faaliyetlerin kalitesinin artması için gerek yüklenicilerle gerekirse ÖTL kullanıcıları ile çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.