LASİD’in Güney Koreli Yeni Üyesi

LASİD’in Güney Koreli Yeni Üyesi

Güney Koreli lastik üreticisi Hankook, Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği LASİD’in üyeleri arasına katıldı.

Brisa, Continental, Goodyear, Michelin ve Pirelli tarafından 2014 yılında kurulan Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği LASİD, Türkiye pazarında faaliyet gösteren uluslararası bir lastik üreticisini daha üyeleri arasına ekledi. Bu yıl 74. yılını kutlayan Güney Koreli lastik üreticisi Hankook, LASİD’in altıncı üyesi oldu.

   Dünya çapında 22 bin çalışana istihdam sağlayan ve 180’den fazla ülkeye ürün veren Hankook; otomobil, 4x4, hafif ticari, kamyon, otobüs ve otomobil motor sporları (pist yarışı/ralli) için yenilikçi, yüksek performanslı lastik üretiyor.

   Hankook’un katılımıyla birlikte üye sayısı altıya çıkan LASİD; bilinçli ve doğru lastik kullanımı, kalite standartları, güvenlik, lastik etiketlemesi, kış lastiği ve kaplama gibi sektörü ilgilendiren tüm konularda kamuoyunu ve tüketicileri bilgilendirecek çalışmalar yürütüyor. Derneğe; Türkiye'de lastik üretimi yapan ve yapacak olan firmalar ile, yurt dışında lastik üretimi yapan ancak Türkiye'de Türk yasalarına göre resmi şirketini kurmuş olan lastik üreticileri/distribütörleri üye olabiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.