Lassa 2.500 Römorka Ücretsiz Reflektör Monte Etti

Lassa 2.500 Römorka Ücretsiz Reflektör Monte Etti

Bu yıl 25. yılını kutlayan Brisa’nın Lassa markası tarafından hayata geçirilen ‘Yola Sağlam Çık’ projesi kapsamında, Türkiye’nin birçok yerinde toplam 2.500 römorka ücretsiz olarak reflektör monte edildi.

2011 yılında Brisa’nın Lassa markası ile hayata geçirilen Yola Sağlam Çık projesi kapsamında, emniyetli bir sürüş için göz sağlığına, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizin önemine ilişkin Türkiye’nin birçok noktasındaki ağır ticari araç kullanıcılarına yönelik çalışmalar yapılmıştı. Projenin son halkası olan reflektör uygulamasında ise Lassa, çiftçilerin de yanında olduğunu gösterdi. Türkiye’de her yıl meydana gelen ortalama 4.000 civarında ölümlü ya da yaralanmalı trafik kazasına dikkat çekmek ve bu kazaların azalmasına destek vermek amacıyla 2500 römorka ücretsiz olarak reflektör monte edildi.

8 ilde 10 ayrı etkinlik gerçekleştirildi

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış; ‘Yola Sağlam Çık’ Projesi ile traktör sürücülerinde sürüş emniyeti konusunda farkındalık yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Atış sözlerine şöyle devam etti; “Yasal zorunluluk olmasına rağmen, istatistiklere göre, römorkların arkasına reflektör takılmadığı için kaza oranları her yıl artıyor. Biz de bu soruna dikkat çekebilmek ve çiftçilerimize destek olabilmek için, 8 ilde 10 ayrı etkinlik gerçekleştirdik ve 2.500 römorka ücretsiz olarak reflektör monte ettik. Bu illerdeki traktör sürücüleri de, artık yola sağlam çıkıyor. . Ayrıca, traktörlerin görünürlüğünü arttırarak, yolda karşılaştıkları diğer araçların da sürüş emniyetine katkı sağlanmış oluyor” dedi.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum