Lastik Koruma Jeli ile patlama oranı düşüyor

Lastik Koruma Jeli ile patlama oranı düşüyor

Tyre Protector Lastik Koruma Sistemi ile hem lastiğin ömrü uzuyor hem de lastik patlama ve gümleme oranı yüzde 95 azalıyor.

Tyre Protector Lastik içi dolgu Jeli Lastik hava basıncının azalmasını engelleyerek, Lastik kullanım ömrünü yüzde 40’a kadar arttırırken lastik patlama ve gümleme oranını da yüzde 95’e kadar azaltıyor. Tyre Protector Nedir?

Tyre Ptorector, tehlikeli olmayan, toksik olmayan ve biyolojik olarak parçalanabilen bir ürün olduğu aynı zamanda Tiksotropik solüsyon (jel) lastik sibobu içerisinden lastiğe profesyonelce enjekte edilerek lastiğin legal ömrü boyunca kalıcı koruma sağladığı belirtildi. Tyre Protector Lastik içi dolgu jeli nasıl çalışır?
Lastik içindeki hava basıncının zorlamasıyla, Tyre Protector ortaya çıkan delinme ve sızıntıları doldurarak anlık ve kalıcı bir onarım sağladığı vurgulandı. Lastik döndükçe, iç sırt alanı eşit miktarda ve minimum 2mm Tyre Protector dolgu maddesi ile kaplandığı ve binlerce güçlü kilitleyici liflerin anlık reaksiyonla delici nesnenin etrafını tıkamasıyla, delik ve sızıntıları anında tamir eder, hava kaçaklarını engellediği ifade edildi. Tyre Protector Lastik koruma solüsyonu, ağır araç lastiklerinde 12mm kalınlığına kadar, otomobil ve daha küçük lastiklerde ise 6mm kalınlığına kadar olan delici cisimlerin lastiğin sırt bölümünden patlatmasını engelliyor. Tyre Protector kimyasal tepkime vermeyen, suda çözünen, içeriğinde korozyon ve pas önleyiciler içeren bir karışım olduğu için; lastik bileşenlerini etkilemez, jant veya lastik içindeki çelik kayışlara zarar vermiyor. Bu nedenle, lastik ve jant üreticisinin standart garantisini veya uzatılan garanti sürelerini etkilemiyor. ISO 9001 Kalite Ödülü
2005 yılında Tyre Protector ISO 9001 akreditasyonu ile ödüllendirildi. Bu uluslararası geçerliliği olan prestijli kalite ödülü, kalite için dünya çapında kriter olarak kullanılan uluslararası bir standarttır. www.tasimacilar.com 06.04.2012/11:29