Lider Adana, araç alımında Mercedes’i tercih etti

Lider Adana, araç alımında Mercedes’i tercih etti

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Lider Adana Turizm, yeni araç alımında tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı ve Firma araç filosuna 23 adet Travego ekledi.

Has Otomotiv’in Hadımköy Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Lider Adana Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Çetin, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, 2. El Otobüs Satış Müdürü Sami Acerüzümoğlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç ve Otobüs Finansmanı Satış Koordinatörü Tolga Sezer katıldı.

Filodaki Mercedes sayısı 80’i geçti

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından satılan 27 adet Travego otobüsün ilk 23 adedinin teslimatı ile birlikte, Lider Adana Turizm tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 47’ye çıkardı. Böylece Lider Adana, Yeni Adana ve Adıyaman Gülaras olarak grup şirketten oluşan turizm şirketinin toplam araç parkındaki Mercedes-Benz marka otobüs sayısı alınan araçlarla birlikte 80 adedi geçti.

Lider Adana Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Çetin törende yaptığı konuşmasında vizyonlarının Sektörde belirleyici ve referans marka olmak, Müşterilerimizin güvenliği için gerekli tüm tedbirleri almak ve Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini zirveye çıkarmak olduğunu belirtti.

Mercedes otobüs grubunun amiral gemisi ‘Travego’

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum