Lidl'in yüklerini Doğalgazlı Stralis'ler taşıyacak

Lidl'in yüklerini Doğalgazlı Stralis'ler taşıyacak

Iveco’nun müşterilerinden LC3, çokuluslu süpermarket zinciri Lidl’in lojistik servisleri için likit doğal gaz (LNG) ile çalışan 15 Stralis Natural Power ağır kamyon aldı.

Ivecodoğal gazlı araçların tanıtımında büyük bir adım attı. Çok uluslu Lidl süpermarket zincirinin İtalya koluyla gidilen ortaklıkta zincirin lojistik ve tedarik gereksinimlerine göre çevreci ve son teknoloji ile üretilmiş, mükemmelliği yakalayan araçlar tercih edildi.

 

2015’ten başlayarak Lidl İtalya, 570 satış noktası arasında İtalya’nın en büyük doğal gazlı araç filosunu kullanacak. Filo, 15 Iveco Stralis Natural Power LNG’den oluşacak. Araçlarda Iveco tarafından üretilen Cursor 8 LNG Euro VI motorlar bulunmakta.

Bu LNG filosu uygulaması, frogirifk lojistik konusunda önde gelen firmalardan biri olan LC3 tarafından yönetilmekte. LC3’e yapılan 50 Stralis LNG teslimatında yer alan 15 araç Lidl’in kullanımı için ayrıldı.

Pazardaki en temiz yakıtlardan biri olmasının yanı sıra LNG’nin çevresel sürdürilebilirlik ve işletme kârlılığı gibi birçok avantajı daha var. Dizel yakıta oranla doğal gaz, aracın çevresine yaptığı olumsuz etkiyi belirgin ölçüde azaltıyor (%95 daha az salınım, %35 daha az Nitro Oksit salınımı, %10 daha az Karbon Dioksit salınımı) ve %20 daha düşük bir işletme maliyeti sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.