Liman zirvesinin bu yılki ev sahibi Türkiye

Liman zirvesinin bu yılki ev sahibi Türkiye

14-15 Mart 20013 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan 2. yıllık Liman Büyüme Zirvesi, dünyanın her yerinden en güçlü endüstri liderlerini, devlet yetkililerini ağırlayacak.

Analistlerin son açıklamalarına göre, Türkiye ve Karadeniz bölgesinin liman büyümelerinin belli bir oranda devam ettiği su götürmez bir gerçek. Yalnızca Türkiye’de liman büyümesine yatırılan yatırım 6,2 milyar dolar.


Türkiye’de yapılacak olan forumda, liman büyümelerinin ne kadar etkili olacağı hakkında fikir yürütülecek. Yerel ve uluslararası pazarda en uygun olacak şekilde liman endüstrisinin nasıl geliştirileceğine dair yeni stratejileri ve teknolojileri gözler önüne serecek. Hopaport, liman zirvesine genel müdür Meriç Burçin Özer ile temsil edilecek.


Hopaport zirve'de
14-15 Mart 2013 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan zirveye Samsun-Trabzon-Rize ve Hopa Liman genel müdürleri ve yetkilileri de katılırken, HOPAPORT Genel müdürü Meriç Burçin Özer'de katılacağı zirvede Hopa Limanı büyüme starejisini ve iş dünyasına sunduğu olanakları zirveye katılanlara anlatacak.

Hayati Akbaş 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.