Logitrans 2014 Açılıyor

Logitrans 2014 Açılıyor

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı 19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9-10. salonlarda düzenlenecektir

 

 

 

 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımının beklendiği fuarın açılışında Almanya Federal Ulaştırma ve Dijital Altyapı Bakanlığı Parlamenter Müsteşarı Bayan Dorothee Bär, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın ve Viyana Ekonomi Odası Başkanı Walter Ruck ile TOBB Ulaştırma ve Lojistik Meclisi ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Çetin Nuhoğlu da hazır bulunacak.

Dünyadaki lojistik eğilimler ve yeni trendlerin sergileneceği logitrans fuarına 20’nin üzerinde ülkeden 200’e yakın şirket katılırken, ülke ve bölge pavilyonları da dikkat çekiyor. Fuarı 10 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bu yıl 8. kez açılan fuarda üç gün boyunca kara, deniz, hava ve demiryollarındaki taşımacılık uygulamaları, intermodal servisler, deniz ve limanları, depolama çözümleri ile yazılım ve bilişim alanındaki lojistik performans artırıcılar sergilenecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.