Logitrans 21-23 Kasım’da başlıyor

Logitrans 21-23 Kasım’da başlıyor

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı 21-23 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 7’inci kez gerçekleştirilecek.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 21-23 Kasım tarihlerinde EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından 7’inci kez gerçekleşecek olan Uluslararası Logitrans Transport Fuarı 9. ve 10. salonlarda düzenlenecek. 

Ulaşım ve iletişime yönelik yatırımlar son 10 yılda 150 milyar liraya yaklaştığı günümüzde Taşımacılık ve lojistik yatırımlarının da önemli bir lojistik faaliyet alanı yarattığını belirten Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar, “logitrans, aynı zamanda Türkiye’deki taşımacılık ve lojistik alanındaki gelişimin dünyaya gösterildiği uluslar arası bir platform yaratmaktadır” dedi. 

“Yatırımlar lojistiğe ışık saçıyor”

Türkiye’de halen yapımı devam eden 7 havalimanı projesi olduğunu belirten Bekar, dünyanın en büyük 10’uncu limanın da İzmir Çandarlı’da başladığını söyledi. Türkiye’nin denizcilik filo sıralamasında da 15’inci sıraya yükseldiğini hatırlatan Bekar “Türkiye’nin büyük holdingleri de yatırıma devam ediyor. Koç ve Sabancı 5 milyar doları aşkın yatırım yapacak. Yılsonunda, havalimanı sayısı 56’ya ulaşacak. Ulaştırma alanında 100’den fazla yeni projenin başlayacağı açıklandı. 111 proje hizmete girerken 434 proje de devam edecek. Özellikle Ankara-İstanbul yüksek hızlı demiryolu ile Marmaray’ın yıl içerisinde devreye girecek olması lojistik performansa olumlu katkılar sağlayacaktır” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.