Logitrans, 9. Kez Ziyaretçileriyle Buluşacak

Logitrans, 9. Kez Ziyaretçileriyle Buluşacak

Türkiye ve yakın çevresi için önemli bir konumda olan Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na sayılı günler kaldı. 18-20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşmesi beklenen fuara yoğun katılım olması bekleniyor.

Lojistik, telematik, taşımacılık ve intralojistik alanlarının tüm zincirlerine yayılarak geniş bir ürün yelpazesinin sunulduğu Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda geçtiğimiz yılda, 56 farklı ülkeden toplamda 14 Bin 428 kişi bir araya gelmişti. 200 sergileyici firmanın ürün ve hizmetlerini tanıtma imkânı bulduğu fuara davetlilerin katılımı yoğun olmuştu.

   18 Kasım Çarşamba günü İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda kapılarını 9. kez açacak Logitrans, bir önceki yıla göre daha da büyüyerek yüzde onluk bir artış ile 22 ülkeden 220 sergileyici firmaya ev sahipliği yapacak. Geçen yıla göre, yedi farklı ülkenin daha ürün ve hizmetlerini tanıtacağı Logitrans bir kez daha Türkiye ve yakın çevresindeki en önemli lojistik fuarı olma özelliğini sürdürecek.

   “Logitrans, markaların katılmayı zorunluluk olarak gördükleri bir fuar konumunda.” diye fuardan söz eden Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Müdürü Altınay Bekar, konuyla alakalı olarak şunları söyledi:

   “Logitrans’a katılmak yalnızca Türk lojistikçileri için değil, pek çok lojistik dünya devi için de öncelikli bir tanıtım ve pazarlama etkinliği halini aldı. Dünya lojistikçileri artık Logitrans’ı yok sayamıyor. Türk lojistiğinin merkezi İstanbul’da kurgulanmış, uluslararası standlarda bir fuar olan Logitrans’a katılmamak markalar açısından ciddi bir imaj kaybı olarak görülüyor.”

   Logitrans online davetiye sayısının geçmiş yıllara göre daha da arttığının görüldüğünü ifade eden Altınay Bekar, 15 Bini aşkın ziyaretçinin farklı ölçekte şirketler aramak için fuara geleceğini belirtti.

   Altınay Bekar son olarak; “Logitrans, son derece önemli konuların ele alındığı üst düzey konuşmacıları ağırlayacak konferans ve seminerlerin yanı sıra fuar sırasında imzası atılacak dev iş birliktelikleri ile yine dünya çapında ses getirecek. Katılmayan firmalar rekabette bir adım geride kalacaklar. Tüm ilgili ve yetkilikleri mutlaka Logitrans’a bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.