Lojistik Firmaları filolarını Actros ve Axor’dan oluşturuyor

Lojistik Firmaları filolarını Actros ve Axor’dan oluşturuyor

Mercedes Benz’in Axor ve Actros alımları Haziran ayında hız kazandı. Firmalar filolarını büyütürken Mercedes Benz’i tercih ediyorlar.

Mercedes Benz Axor ve Actros lojistik sektöründe tercih edilmeye devam ediyor. Bu amaçla lojistik firmaları yatırımlarını Mercedes Benz’in Axor ve Actros araçlarından yana kullanarak yapıyor. Ersan Transport’a 10 adet Axor
İstanbul merkezli inşaat taşımacılığı yapan Ersan Uluslararası Transport, araç alımında bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih ederek 10 adet Axor 1840 LS E5 çekiciyi filosuna ekledi. Bu alım ile şirketin 100 araçlık filosunda toplam 90 adet Mercedes-Benz marka araç yer aldı. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’ nda düzenlenen törene, Ersan Uluslararası Transport Firma Yetkilisi Nurettin Doğan, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Müşteri Merkezi Grup Şefi Burçak Yetkin ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldı. Ersan Uluslararası Transport Firma Sahibi Nurettin Doğan, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’ in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Doğan, 2012 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Güzel Nakliyat filosunu Mercedes ile büyütmeye karar verdi
İnşaat ve gıda malzemesi taşımacılığı yapan, Mardin/Nusaybin merkezli Güzel Nakliyat İnşaat Ltd. Şti., araç tercihini Mercedes-Benz Axor’dan yana kullanmaya devam ediyor. Filosundaki 40 adet aracın 10 adedinin Mercedes-Benz markasından oluşturan şirket, 10 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E5 çekiciyi de araç parkına ekledi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törende Güzel Nakliyat Firma Sahibi Kemal Güzel, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Müsteri Merkezi Grup Şefi Burçak Yetkin ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz hazır bulundu. Firma Sahibi Kemal Güzel, Mercedes-Benz araçları düşük yakıt tüketimi, ikinci el değerinin yüksek olması, servis ağının yaygın olması ve Mercedes-Benz markasına duyulan güve sebebiyle tercih ettiklerini belirtti. Güzel Nakliyat, 2012 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarına devam edecek.


Boytrans Lojistik’in 2012’de Mercedes alımları hız kazandı
Boydak Holding bünyesindeki Boytrans Lojistik son olarak teslim edilen 10 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS ile şirketin bünyesinde bulunduğu Boydak Holding’in filosuna 2012 yılı içerisinde toplamda 60 adet Mercedes-Benz marka çekici eklenmiş oldu. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törende Boytrans A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Akdağ, Genel Müdürü Kenan Kızılkaya; Mercedes-Benz bayii Bayraktarlar Merkay A.Ş. Genel Müdürü Yavuz Çağlıişlek, Kamyon Satış Müdürü Murat Karatoprak, Kamyon Satış Danışmanı Alpay Akbulut, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası Direktörü Gerald Jank, Kamyon Müşteri Merkezi Grup Şefi Burçak Yetkin ve Kamyon Filo Satış Danışmanı Çağdaş Özen katıldı. Boytrans A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Akdağ, Actros araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’ in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Akdağ, firmanın 2012 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarına devam edebileceklerini sözlerine ekledi.


Sönmez Bustaş & Lojistik’e 35 adet Actros
Uluslararası taşımacılık, antrepoculuk, depoculuk, soğuk depoculuk, dondurulmuş gıda depoculuğu olmak üzere birçok farklı alanda hizmet veren Sönmez Bustaş & Lojistik, 35 adet Mercedes-Benz Actros 1844 çekiciyi 110 araçtan oluşan filosuna ekledi. Sönmez Bustaş & Lojistik’in Bursa’daki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez, Sönmez Bustaş & Lojistik Yönetim Kurulu Baskanı Hayati Çekiç, Genel Müdürü Fahrettin Arabacı, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama & Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Kısım Müdürü Alper Kurt, Kamyon Büyük Müşteri Danışmanı Efe Tunalıoğlu, Mercedes-Benz Bayii Mengerler Bursa Genel Müdürü Kenan Yaman, Genel Satış Müdürü Güven Onan, Kamyon Satış Müdürü Abdurrahman Zengin ve Mengerler Bursa Kamyon Satış Danışmanı Sener Mutlu katıldı. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez, Actros araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Sönmez, Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ile markaya ve araçlarına duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirtti.


Özabay Nakliyat’ta bence Mercedes dedi
Gıda ve inşaat malzemesi taşımacılığı yapan, Mardin/Cizre merkezli Özabay Dış Ticaret Ltd. Şti., yeni araç alımında tercihini Mercedes-Benz’den yana kullanmaya devam ediyor. Araç parkındaki 80 adet aracın 50 adedinin Mercedes-Benz marka olduğu şirket, 20 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E5 çekiciyi filosuna ekledi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törende Özabay Dış Ticaret Ltd. Şti. Firma Sahibi Hacı Abay, Mercedes-Benz Bayii Diyarbakır Gelecek Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Gülseven Diken ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz hazır bulundu. Firma Sahibi Hacı Abay, Mercedes-Benz çekicileri düşük yakıt tüketimi, ikinci el değerinin yüksek olması, servis ağının yaygın olması ve Mercedes-Benz markasına duyulan güve sebebiyle tercih ettiklerini belirterek 2012 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Değer Grup Mercedes alımlarına devam kararı aldı
Gıdadan akaryakıta, otomotivden ağır iş makinelerine kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren Değer Grup, yeni araç alımında Mercedes-Benz’i tercih ederek toplam 35 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS E5 çekici siparişi verdi. Bu alım çerçevesinde ilk 20 araç Değer Grup’a teslim edilirken, geri kalan 15 adet aracın teslimatı da 2012 yılının ikinci yarısında yapılacak. Gerçekleştirilen teslimat törenine Değer Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Değer, Nakliye Müdürü Erkan Karadağ, Operasyon Müdürü Ali Mete Önen ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Filo Satış Danışmanı Serdar Elibollar katıldı. Değer Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Değer, Mercedes-Benz markasını tercih etmelerinde araçların düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığını belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğunu belirten Değer, firmanın 2012 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarına devam edebileceğini sözlerine ekledi.


www.tasimacilar.com 27.06.2012 / 13:25