Lojistik Ödüller sahiplerini buldu

Lojistik Ödüller sahiplerini buldu

Uluslararası taşımacılık firmalarını bir araya getiren Logitrans Fuarı, sektörün en prestijli ödül törenine de ev sahipliği yaptı.

Lojistik Ödülleri Atlas’ın, 3’üncü kez sahiplerini bulduğu törende Türkiye İş Bankası iştiraklerinden bilişim şirketi SoftTech’in GullsEye Liman Projesi de, ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. SoftTech adına ödülü alan Genel Müdür Levent Berkman, tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği 3 boyutlu liman yönetim sisteminin büyük jürinin dikkatini çekmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Limanları bir martının gözü gibi takip edecek otomasyon çözümümüz kısa sürede Türk limanlarındaki yerini alacak. Lojistik proje dalında ödüle değer bulunmamızdan dolayı gururluyum” diye konuştu.


Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever de törende yaptığı konuşmada, son 10 yılda büyük gelişme gösteren lojistik sektörüne 2023 hedeflerine ulaşmada büyük görevler düştüğünü söyledi. Messe München ve EKO Fuarcılık Ltd. Şti. ortaklığı ile EKO MMI Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, bu yıl 6. kez kapılarını açmıştı. Her yıl daha geniş bir katılımla gerçekleştirilen Lojistik Ödülleri Atlas da 3. kez düzenleniyor. Ödül Kazananların Listesi
Lojistik Proje Ödülleri Kazananlar:
GullsEye Liman Otomasyon Projesi, SoftTech Otomatik Palet İstifleme Robotu ‘Paşa’, ÜÇGE Depo Raf Sistemleri Meslek Örgütü Üyeliklerine Göre Kazananlar:
Uluslararası Hava Taşıma Firmaları, THY Cargo Demiryolu Taşıması Firmaları, KALE Nakliyat Uluslararası Deniz Taşıması, BATI Nakliyat Liman İşletmecileri, MERSİN Liman İşletmeciliği Ulaştırma Bakanlığı Belgelerine Göre Kazananlar:
Uluslararası Ticari Eşya Taşımacıları C2, SARAS Taşımacılık Yurtiçi Lojistik İşletmecileri L1, NETLOG Lojistik Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri R2, OMSAN Lojistik Uluslararası Lojistik İşletmecileri Dalında L2, EKOL Lojistik www.tasimacilar.com 20.11.2012 / 17:28