Lojistik Ödülleri İçin Yöneticiler de Yarışabilecek

Lojistik Ödülleri İçin Yöneticiler de Yarışabilecek

Dördüncüsü düzenlenen Lojistik Ödülleri Yarışması’nın bu yıl kapsamı genişletilerek, yöneticiler de ödüle dahil edildi.

Yapılan yeni düzenleme ile Atlas ödülünü almak için artık yalnızca kurumlar değil, yöneticiler de yarışacak. Lojistik Ödülleri Yarışması’nda bu yıl yapılan bir diğer yenilik ise internet üzerinden oylama seçeneğinin devreye sokulması oldu.

Başarılı yöneticiler ilk kez ödüllendirilecek

Lojistiğin farklı alanlarında başarılı görülen profesyonellerinin ilk kez ödüllendirileceği yarışmanın büyük ilgi görmesi bekleniyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ödül Komitesi Üyesi Atilla Yıldıztekin, lojistik profesyonellerinin bu yarışmayla daha görünür olacağını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Sektördeki tanınmışlığı, gösterdiği başarıların gerisinde kalan çok sayıda profesyonel olduğunu biliyoruz. Bu yarışma özellikle bu arkadaşlarımızın öne çıkmaları ve tanınmaları açısından önem taşıyor’ dedi. Yarışan, ödül kazanan, bilinirliği artan profesyonellerin çalıştıkları şirkete değer katacağına vurgu yapan Yıldıztekin, bu anlamda yöneticilerin, hizmet verdikleri müşterilerine de güven vereceğini iddia etti.


Tüm profesyonellere çağrı

Konuşmasının sonunda lojistiğin profesyonellerini yarışmaya katılmaya çağırdı ve pek çok dalda yarışma şansı bulunan lojistik yöneticilerinin, şahsen başvurabilecekleri gibi adayların çalışanlar, müşteriler, tedarikçiler tarafından da önerilebileceklerini açıkladı.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.