Lojistik Ödülleri Sahiplerini arıyor

Lojistik Ödülleri Sahiplerini arıyor

Lojistik Ödüllerinde başvuru süresi sona yaklaşırken, adayların sayısı artıyor. 4. kez düzenlenecek Lojistik Ödülleri, küçük ve orta ölçekli işletmelerin hak ettikleri şekilde ödüllendirilmelerine olanak sağlamayı hedefliyor.

T.C. Ulaştırma Bakanlığı’ndan aldığı faaliyet belgesi altında hizmet üreten taşımacılık, lojistik, kargo, kurye ve depolama şirketlerini kapsayan Atlas Lojistik Ödülleri 12 ayrı kategoride dağıtılıyor. Yarışmanın diğer kesimlerini oda, dernek, birlik üyeliklerine göre başvuru yapan taşımacılık ve lojistik şirketleri oluşturuyor. Lojistik Ödülleri başvuru esasına göre; sektörel dernekler ve yayınların temsilcilerinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor.

Müşterileri ya da çalışma arkadaşları tarafından aday gösterilen hatta kendileri de aday olarak başvuru yapan lojistik sektörünün profesyonelleri, 11 Ekim 2013 tarihine kadar başvurularını yapmış olmaları gerekiyor. Bu tarihten sonra başlayacak olan online oylama ile atlas ödülü sahiplerini bulacak. Ödül töreni 22 Kasım 2013 tarihinde logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Yarışmaya başvurular www.lojistikodulleri.com sitesi üzerinden yapılacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.