Lojistik Öğrencileri 24 Ekim'de buluşuyor

Lojistik Öğrencileri 24 Ekim'de buluşuyor

Öğrencilerin Sesi Platformu kapsamında gerçekleşecek olan 1.Lojistik Öğrenci Kongresi 24 Ekim Cumartesi tarihinde ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleşecektir

İlk etkinliğini düzenleyecek olan Öğrencilerin Sesi Platformu , bu kongrenin Türkiye kapsamında tüm öğrencilere ulaşmasını amaçlamaktadır.

1.Lojistik Öğrenci Kongresi’nin arka planında 10 farklı ilden öğrenciler emek vermekte, farklı alanlarda kongre için emek harcamaktadırlar.

Bugüne kadar da kongreye katılım için, 200’e yakın öğrenci kaydını yaptırmıştır. Hedef 300 öğrenciyle bu kongreyi yapmaktır.

1.Lojistik Kongresi’nin amacı; öğrencilerin sorunlarını gün yüzüne çıkarabilmek ve bu sorunlara çözüm bulabilmektir.

Öğrencilerin kendi sorunlarını paylaşabildiği ve sorunlara yine onlar gibi öğrenci olan diğer kişilerden çözüm getirmeye çalışmak , sektörde karşılaşılabilecek durumları öngörmek , öğrencilerin isteklerini özgürce dile getirebileceği bir kongre olacaktır.

Öğrencilerin Sesi platformu, motivasyon , gelişim ve yardımlaşma ile büyüyüp gelişmeye devam ederken düzenleyecek olduğu 1.Lojistik Öğrenci Kongresi’nde genç lojistikçileri , sesini duyurmak isteyen öğrencileri görmek istemektedir.

24 Ekim tarihinde ZOOM uygulaması üzerinden buluşulacak olan bu kongrede sende yer almak istemez misin ? 

Katılım için aşağıdaki link’den kaydınızı yaptırmanız yeterlidir.

Kayıt Formu :  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiS83lX53i5iLRYw2-gcNJYZ0ztM-vbZgPZjoGcSAWf8OqRw/viewform

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/%C3%B6%C4%9Frencilerin-sesi-24a7a01a7/

İnstagram : https://www.instagram.com/ogrencilerinsesibiz/

ogrencilerin-sesi.jpg

 

Öğrencilerinsesi Platformu Hakkında;

Öğrencilerin Sesi Platformu , 10 Üniversite öğrencisi ve Lojistikçilerin Sesi Platformu desteğiyle temmuz ayında 2020 Temmuz ayında kurulmuştur.

Öğrencilerin Sesi ; Türkiye’nin farklı bölgelerinde okuyan öğrencileri bir araya getirip onların sesi olmayı hedeflemektedir.

Öğrencilerin sesi platformu , öğrencilerin eğitim aldığı okullarda yaşadıkları deneyimleri, yapmak istediklerini paylaşacakları, müzik, eğlence, spor ile ilgili becerilerini, okuldaki külüplerdeki çalışmalarını , mesleki hayallerini paylaşacakları, , staj, iş hayatı ve sektörden beklentilerini açıkça ifade edebilecekleri yaşadıkları sorunları özgürce dile getirecekleri bir grup öğrencinin hayata geçirdiği bir platformdur.

Birlikte eğlenip, birlikte gülerek coşkumuza coşku katmak, hayatı daha güzel hale getirmek ve hayallerimize sahip çıkmak için güç oluşturmak üzere oluşturulan bir bu platformdur.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.