Lojistik okulu öğrencilerinden 'Hangisi Daha Riskli?' konulu münazara

Lojistik okulu öğrencilerinden 'Hangisi Daha Riskli?' konulu münazara

Tüm risklere rağmen büyümeye devam eden lojistik ve dış ticaret sektöründe yaşanan risklerin boyutunu ve çözümlerini tartışmak amacıyla DÜLOJ tarafından Hangisi Daha Riskli?- Lojistik & Dış Ticaret konularında münazara yapıldı.

Gelişen ve değişen dünyanın olmazsa olmazlarından ve hayatımızın her alanında yer alan lojistik ve dış ticaret sektörünü tanıtmak, mesleklerine dikkat çekmek, tüm risklere rağmen büyümeye devam eden lojistik ve dış ticaret sektöründe yaşanan risklerin boyutunu ve çözümlerini tartışmak amacıyla Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu salonunda gerçekleştirilen münazara, öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından ilgiyle izlendi.

“Dış Ticaret Programı” münazaranın galibi oldu

Düzce Üniversitesi Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu (DÜLOJ) tarafından organize edilen, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencileri arasından oluşturulan 2 grubun “Hangisi Daha Riskli? – Lojistik & Dış Ticaret” konusunda yaptığı münazarada “Dış Ticaret Grubu” galip geldi.

DÜLOJ Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi İlyas Temel Şafak tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğe, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeniçağa Meslek Yüksekokulu ve Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu öğrencileri de misafir oldu.

Lojistik programından Özkan Verir, Büşra Akay, Muğdat Yaşar, Murat Güldür, Şerife Demirarslan ve Dış Ticaret programından Hümay Ayaz, Kübra Sezer, Merve Ünal, Merve Emiral, Murat Demircan’ın kıyası mücadelesi, jüri üyeleri Öğretim Görevlileri olan İlyas Temel Şafak, Ayşe Soy Temür, ve Yener Türen tarafından değerlendirmeye alındı. Çekişmeli giden bu tatlı tartışmanın sonucunda “Dış Ticaret Programı” münazaranın galibi oldu. Münazaranın sonunda katılımcılara ve etkinliğe katkı sağlayanlara ödül ve teşekkür belgeleri verildi. 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum