Lojistik sektöründe işbirlikleri devam ediyor

Lojistik sektöründe işbirlikleri devam ediyor

Ulusoy Lojistik, petrokimya alanında hizmet veren Suudi şirket SABIC ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Petrokimya sektöründeki 35 yıllık tecrübesiyle başta Suudi Arabistan olmak üzere 40 ülke, 213 bölgede faaliyet gösteren SABIC, Lojistik operasyonları için yoluna Ulusoy ile devam edecek.

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding, 2009 yılından beri antrepo, depolama ve yurtiçi dağıtım gibi lojistik hizmetler verdiği petrokimya tedarikçilerinden SABIC (Saudi Basic Industries Corporation) ile yaptığı 4 yıllık yeni sözleşme ile iki firma arasında var olan uzun soluklu iş ortaklığını gelecek yıllara taşımayı hedefliyor.

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding, bu anlaşma sonrasında hızlı yatırım kararı alarak; İstanbul, İzmir ve Mersin’de yeni lojistik tesisleri kurmaya karar verdiğini belirtti.

Anlaşmaya ilişkin ortak açıklama yapan Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Şahinkanat ile Lojistik Genel Müdürü Ertunç Laçinel, işbirliğinin önemini vurgulayarak, Suudi Arabistanlı SABIC ile Ulusoy arasındaki iş olanaklarının uluslararası alanda da artarak devam edeceğine inandıklarını dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.