“Lojistik ve Optimizasyonu 2012” konferansı ile lojistikte düşük maliyetler

“Lojistik ve Optimizasyonu 2012” konferansı ile lojistikte düşük maliyetler

CTN Centre ve Our Metals işbirliği ile düzenlenecek “Lojistik ve Optimizasyonu 2012” konferansı ile lojistik maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor.

Türkiye’de çeşitli alanlarda konferanslar düzenleyen aynı zamanda danışmanlık hizmeti veren CTN Centre ile İngiltere merkezli, çok yönlü araştırmalar gerçekleştirerek etkinlikler düzenleyen Our Metals şirketi “Lojistikte daha düşük maliyetler için yollar” parolasıyla düzenlediği uluslararası “Lojistik ve Optimizasyonu 2012” konferansı 22 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul Marriott Asia Hotel’de gerçekleşecektir.


Küresel pazardaki artan sevkiyat hacmi, bu koşullarda iyi geliştirilmiş lojistik stratejilerinin önemi ticari şirketler için artmaktadır. Lojistik ve Optimizasyonu 2012 konferansının, birçok şirket için maliyetleri azaltmak bağlamında en önemli fırsatlardan biri olacağı belirtilirken, konferansın; lojistik, nakliye, tedarik zinciri yönetimi, satın alma, sigorta, depolama, dağıtım, IT gibi şirket sahipleri ve alanında uzman üst düzey yöneticilerin katılacağı bir uzmanlar zirvesi olması bekleniyor. Konferansın hedeflerinden bazıları; profesyonellerin networkları için bir zemin oluşturmak, tecrübe alışverişinde bulunmalarını sağlamak ve MENA Bölgesi, Avrupa, Amerika, Asya ve Rusya&BDT gibi yerlerden gelen temsilciler ile doğrudan ilişki kurmalarını sağlamaktır. Konferans’ta işlenecek konular :
• Kargo kapasitesi ve piyasa talebi sorununu aşmak • Maliyetleri azaltma yollarını araştırmak ve rekabet edebilen fiyatların ürdürülmesi • Nakliye ve lojistik sektörünün potansiyel müşterilerinin analizi • Etkin kriz yönetimi stratejilerini bulma • Konteynır ve intermodel tesisleri arttırmak için metotların incelenmesi • Başarılı bir tedarik zinciri yönetimini etkileyen temel faktörleri anlamak • Uzman antrepo ve lojistik hizmetleri yönetimi becerilerini öğrenme • Uluslar arası lojistik merkezlerin potansiyellerini keşfetmek • Hizmet verimi ve kalitesini arttırmak için teknolojiyi keşfetmek • Çevresel girişimlerin yararlarını anlama • Soğuk zincir lojistiği faaliyetleri içerisinde, zorluklar ve çözümlerini araştırmak Konferanstaki konuşmacıların ve panelistlerin listesini henüz düzenlenmekle birlikte, konferans programının Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlaması öngörülüyor.
Ctn Centre ve Our Metals Genel Müdürü Mr. Evgeny Oakes bir hoş geldiniz konuşması yaparak devam edeceği konferansta LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ ve UTİKAD Genel Müdürü Cavit UĞUR sunum gerçekleştirecek olup IRU Orta Doğu Bölgesi Genel Temsilcisi Haydar Özkan ile İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Tevfik Usta da konuşmacı olarak katılacaklardır. BSEC ve PABSEC de konferansımıza destek sağlayan kuruluşlar arasındadır. Konferans aynı zamanda network fırsatı da sunmaktadır. Lojistik, Nakliye, Tedarik Zinciri, Antrepo, Kargo & Konteyner, Deniz, Demiryolu, Uluslararası Kargo Taşımacıları, Üçüncü parti lojistik (3PL), Bankacılık & Finans, Sigorta ve Denetleme Endüstrisi sektörlerinden 250+ delegenin katılımı öngörülüyor. Farklı sektörlerden Türkiye’nin önde gelen 100 firması organizasyona kayıtlarını şimdiden gerçekleştirmiştir. www.tasimacilar.com 26.04.2012/13:38