Londra'da havadan taşıma dönemi

Londra'da havadan taşıma dönemi

Türkiye’de geçtiğimiz aylarda İstanbul’un her iki yakasından uçak kaldırmaya başlayan taşımacılık şirketi DHL Express, Ocak ayında da Londra’nın ilk helikopter destekli teslimat servisini hizmete soktu.

DHL’in Londra’da hizmet verecek yeni helikopteri, trafiği yenerek ABD ve İngiltere’de yer alan finans merkezleri arasındaki bağlantıyı kolaylaştıracak. Helikopter, New York, Boston ve Chicago’dan Londra’nın finansal merkezine acil olarak gönderilmesi gereken belgelerin ulaşım süresini yalnızca bir güne indirecek.

DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, DHL’in hizmet verdiği farklı coğrafi bölgelere özgü hizmet geliştirmeye büyük önem verdiğini söyledi. Reckling, “Türkiye’de de DHL, Sabiha Gökçen havalimanında yaptığı yatırımla hem Avrupa hem Anadolu yakasından uçak kaldıran ilk ve tek uluslararası ekspres taşımacılık şirketi haline gelerek Anadolu yakası ve Anadolu şehirlerindeki müşterilerinin iş süreçlerini kolaylaştırmış oldu.” dedi.

DHL’in Heathrow’daki hizmet merkezinden, Londra’nın finans merkezine günlük olarak uçacak olan helikopter ise trafiğin atlatılmasına yardımcı olarak Londra Şehri’ne ulaşımı bir saate kadar azaltacak. Heathrhow’a ulaştığında helikopteri bir DHL Express çalışanı karşılayarak şehir merkezindeki finans, danışmanlık ve avukatlık firmalarına ulaşımı sağlayacak.

DHL Express Avrupa CEO’su John Peaerson: “DHL Express’in yeni helikopter hizmeti müşterilerimize daha da hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Özellikle finans sektörü için, vakit nakit anlamına geliyor. Bu yüzden her zaman müşterilerimizin gönderilerini gidecekleri noktaya ulaştırmanın daha yenilikçi ve verimli yollarını hayata geçiriyoruz.” dedi.

DHL’in yeni helikopteri, New York ve Los Angeles şehirlerinden sonra hizmete soktuğu üçüncü helikopteri oldu.

300 kg.üstünde yük taşıma kapasitesine sahip olan Bell 206 Jet Ranger model helikopter, DHL adına Heli-Charter Ltd. tarafından işletiliyor. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.