Lüks Ereğli Seyahat araç alımında Mercedes’i tercih etti

Lüks Ereğli Seyahat araç alımında Mercedes’i tercih etti

Lüks Ereğli Seyahat tercihini Mercedes Benz’den yana yaptı. Firma Mercedes Benz Bayiisi Bayraktarlar’dan 4 adet Travego otobüsünü filosuna ekledi.

 

1993 yılında kurulan ve günümüzde karayolu taşımacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Lüks Ereğli Seyahat tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı. Bayraktarlar Merkay ve Bayraktarlar Merkon bayileri tarafından satılan 4 adet Travego 15 otobüs ile birlikte, tamamı Mercedes-Benz Travego 15’den oluşan Lüks Ereğli Seyahat filosundaki otobüs sayısı 27 adede çıktı. Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslim törenine, Lüks Ereğli Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haci Ali Büyüksütçü, Bayraktarlar Merkon Satış Müdürü Lütfi Özbaygın, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner, Mercedes-Benz Türk BusStore Kısım Müdürü Haluk Burçin Akı katıldılar.

Şehirlerarası otobüs grubunun amiral gemisi “Travego”


Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor.

www.tasimacilar.com 

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.