Lüks Ereğli Seyahat filosuna 30 adet Setra

Lüks Ereğli Seyahat filosuna 30 adet Setra

Lüks Ereğli Seyahat Mercedes-Benz Türk Bayileri Bayraktarlar Konya, Has Otomotiv ve Mengerler İstanbul’dan aldığı 30 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 ile filosunu tamamen yeniledi

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Lüks Ereğli Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Büyüksütçü, Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı Banu Namlı, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali ve kızı İrem Karaali, İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, 2. El Satış Müdürü Sami Acerüzümoğlu, Bayraktarlar Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Bayraktar, Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Mehmet Akyol, Otobüs Satış Müdürü Yusuf Bayraktar, Mengerler İstanbul Otobüs Satış Müdürü Hüseyin Tilki, Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün tören sırasında yaptığı konuşmada “Mercedes-Benz büyük bir aile; kuruluşundan beri sadece Mercedes-Benz markasıyla çalışan, çok değerli bir müşterimiz olan Lüks Ereğli ile 22 yıldır sürdürdüğümüz işbirliği de bunun en güzel ispatı. Günümüzde rekabet her sektörde, her ortamda giderek artıyor. Otobüs firmaları da büyük bir rekabet içerisinde. Bu ortamda sürdürülebilirlik için firmaların kazanmaları gerekmekte. Türkiye’de otobüs sektöründe operatörler bir yılda 300 ila 350 bin km yakıt tüketiyor. Bu miktar Avrupa’da 4 veya 5 yılda tüketiliyor. Bu veriler, özellikle şehirlerarası operasyonlarda yakıt tüketiminin son derece önemli bir kalem olduğunu gösteriyor. Mercedes-Benz Euro6 serisi otobüsler, yakıt tüketimini şu anda sektörde hayal edilmesi zor seviyeye çekerek otobüs firmalarına kazanç sağlıyor. Diğer yandanyolcular seyahat kararını verirken biliyoruz ki otobüslerimizin onlara sağladığı konforu ön planda tutuyor. Otobüslerimizin tamamı konforu, seyahat güvenliğini, yakın ekonomisini ön plana çıkaran araçlar. Bu vesileyle Lüks Ereğli’yi bu yatırımından dolayı bir kez daha tebrik ediyor ve 22 yıldır bir aile gibi sürdürdüğümüz iş ilişkimiz için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Lüks Ereğli Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya tören sırasında yaptığı konuşmada “Gelişime ve değişime ayak uydurmak zorundayız. Biz de yatırımımızı, uzun vadeli düşünerek gelişim ve değişime ayak uydurabilecek özelliklere sahip Setra otobüslere yaptık. Setra’yı tercih etmemizin nedenleri, yakıt tüketiminin ekonomik olması, koltuk sayısının 50 olması ve uzun vadeli bir yatırım olması. İç tasarımı oldukça konforlu olan Setra ile yolcularımıza daha iyi ve müşteri memnuniyetini öne çıkaracak şekilde hizmet edeceğimizi düşünüyoruz. Bu yatırımla otobüs sayımız 26’dan 30’a çıktı. Geçen yıl 800 bin olan yolcu sayımızın bu yıl 1 milyonu geçmesini hedefliyoruz. Biz 22 yıldır Mercedes-Benz Türk ile çalışıyoruz, başka bir marka ile hiç çalışmadık, dolayısıyla biz Mercedes-Benz Türk ile bir aileyiz. Mercedes-Benz Türk’e bütün yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali ise “Lüks Ereğli Seyahat kurucuları ve ortakları 1970’li yıllardan beri sektörün içindedir. Ciddi bir tecrübeye haiz. İleri görüş ve ciddi bir tabana sadık müşteriye haiz ve sürekli top yekün yenilik yapan bir firma. Hizmetinde de istikrarlı. Fevkalade önemli bir firma. Hayırlı, uğurlu olsun. İnce hesapların olduğu bir dönemde hizmetten geri kalmamaya çalışıyor. Müşteri ve Mercedes ile ilişkisi bir bütün. Çalışanları ile bir bütün ” dedi.

Bayraktarlar Merkon Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Bayraktar “Lüks Ereğli Seyahat ile gerçekten aile gibiyiz. Sayın Mehmet Kaya’nın firmanın büyümesinde yeni yatırımlar yapmasında çok büyük emekleri var. İnşallah yeni yatırımlarda işbirliği yapacağız” dedi.

Mengerler İstanbul Otobüs Satış Müdürü Hüseyin Tilki “Tasarrufun ve konforun ön planda tutulduğu Setra araçların teslimatında olmaktan biz de Mengerler olarak büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Bu projede çalışmak çok zevkliydi, bundan sonra da  elimizden geldiği kadar hem Lüks Ereğli hem de Mercedes-Benz Türk’ün teslimatlarında olmayı istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Sektörümüze ve bizlere hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Setra ComfortClass S 516 HD/2

Setra’nın ComfortClass ailesinin 500 Serisi’nin 13m ve 2 akslı versiyonu olan S 516 HD/2; Euro 6 motoru, aerodinamik tasarımı ve güçlendirilmiş karoserisiyle yarının özelliklerini bugünden bünyesinde barındırıyor. Mercedes-Benz tarafından geliştirilen 428 PS (315 kW) gücünde, Euro 6 normuna uygun, sıralı 6 silindirli motoruyla Setra kullanıcılarına benzersiz bir güç ve çekiş sunuyor. Euro 6 motor teknolojisindeki daha verimli yanmayla beraber araç daha az yakıt tüketiyor ve daha az emisyon üretiyor. Aracın yenilenen aerodinamik tasarımı, yüksek hızda otomatik olarak alçalan karoseri ve daha pek çok yenilik aracın yakıt tüketimini optimize ediyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Setra, en üst düzeyde güvenlik sunuyor.

Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Setra ComfortClass, en üst düzeyde güvenlik sunuyor ve yolcuları için her türlü konforu sağlıyor.

Mercedes-Benz’in yaygın servis ve yedek parça ağıyla da ComfortClass, Türkiye’nin her yerinde kullanıcısının yanında yer alıyor.

 

2016_07_01_luks-eregli-seyahat-filosunu-30-adet-setra-comfortclass-s-516-hd2-ile-yeniledi-(1).jpg

2016_07_01_luks-eregli-seyahat-filosunu-30-adet-setra-comfortclass-s-516-hd2-ile-yeniledi-(3).jpg

luks-eregli.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.