MAN 3 ay ödemesiz, 60 ay vade imkanı sunuyor

MAN 3 ay ödemesiz, 60 ay vade imkanı sunuyor

MAN, müşterilerine ilk üç ay ödemesiz ve 60 aya kadar vadeli cazip ödeme koşulları ile araç sahibi olma fırsatı sunuyor.

MAN, ‘Yaşam boyu iş ortağı’ olarak gördüğü müşterilerinin ihtiyaçlarına en ideal çözümler sunmaya devam ediyor. Bu anlayış doğrultusunda yıllardır müşterilerine üstün özelliklere ve ileri teknolojiye sahip araçlarının yanında aynı zamanda satış sonrası hizmetler ve finansal çözümler de sağlayan MAN, bu kez de araç alımında büyük kolaylık sağlayan yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında yeni araç alacak müşterilere kredi taksitlerini, araçlarını alıp çalışmaya ve kazanmaya başladıktan 3 ay sonra kredi taksitlerini ödemeye başlama olanağı sunuluyor.

 

Yapı Kredi ile yapılan özel anlaşma kapsamında başlatılan avantajlı kampanya ile MAN müşterilerine, 3 ay ertelemeli kredi desteği sağlanıyor.

 

Hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için özel seçenekler

3 ay ödemesiz kredi koşullarının sunulduğu kampanya ile, bireysel müşterilerin yanı sıra filolarını yenilemek, güçlendirmek isteyen kurumsal firmalara da araç kredisi kullanma fırsatı veriliyor. MAN çatısı altında üretilen kamyon, otobüs ve hafif ticari araç segmentlerindeki alımlarda geçerli olan kampanyada ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.