MAN ailesi ‘aile günü’nde bir araya geldi

MAN ailesi ‘aile günü’nde bir araya geldi

MAN’ın biz bir aileyiz başlığı altında düzenlenen ile günü başta MAN çalışanlar ve aileleri olmak üzere 5 bin kişiyi bir araya getirdi.

MAN’ın Ankara, Akyurt’taki tesislerinde, MAN Türkiye A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen Aile Günü’ne, tüm MAN çalışanlarının yanı sıra taşeron firmalar, yerel yöneticiler ve sendika temsilcileri aileleriyle birlikte katıldı.

Tüm başarılar da MAN ailesinin emeği büyük

Aile Günü’nde kısa bir konuşma yapan MAN Türkiye A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz, üretimdeki yüksek teknoloji ve kalitenin, satış ve satış sonrası hizmetlerde de tekrar edilmesi ile MAN’ın Türkiye’de 48 yıldır başarılara kesintisiz bir şekilde imza attığına dikkat çekti.

Elde edilen başarılarda tüm MAN ailesinin emeği bulunduğuna dikkat çeken Yavuz, “Bu başarıların altında; işçisinden yöneticisine tüm personelimizin, bizlere destek veren ailelerimizin, yerel yöneticilerimizin, sendika temsilcilerimizin ve sektörel paydaşlarımızın imzası bulunmaktadır. Bu gün burada MAN Aile Günü’nde böylesine büyük bir kalabalık arasında bulunmaktan dolayı duyduğumuz onur ve mutluluğu da sizlerle paylaşmak isterim” diyerek konuşmasını bitirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı K. Tuncay Bekiroğlu ise MAN’ın Türkiye ekonomisinde yarattığı katma değere dikkat çekti ve “Elde edilen bu başarı ve değerli katkının onuru, tüm MAN çalışanlarına aittir. Bugün buradaki bu birlikteliğimiz, büyük MAN ailesinin somut ve dev bir fotoğrafıdır” diyerek, katılımcılara teşekkür etti.


Çocuklar kadar büyükler de eğlendi

“Biz Bir Aileyiz” ana başlığıyla düzenlenen MAN Aile Günü'nde katılımcılar, düzenlenen renkli etkinlikler ve leziz ikramlarla güzel bir gün geçirdiler. Katılımcılar arasında sayıları 2 bine yaklaşan çocuklar için özel etkinlikler düzenlenirken, yetişkinler de unutulmadı. MAN Aile Günü’nde çocuklar ve yetişkinler için yer alan; şişme oyunlar, rodeo, canlı langırt, zıp zıp, akülü arabalar ile özel alanda trafik eğitimi gibi bir çok etkinlik, katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Aile Günü’nde ödüller de dağıtıldı

MAN Aile Günü’nde spor ve ödül heyecanları da yaşandı. Aile Günü'nde oynanan final maçları ile futbol ve masa tenisi turnuvalarının kupalarının yanı sıra bowling turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri, bu renkli buluşmada verildi. MAN’ın tüm dünyadaki tesislerinde düzenlediği MNPS – MAN Üretim Sistemleri değerlendirmesinde, ulusal ve uluslararası yarışmada iki konu başlığı ile alınan ödülün töreninin gerçekleştirildiği Aile Günü’nde, ‘Kıdem’ ve ‘Mükemmel Devamlılık’ ödülleri de verildi. Bu dev buluşmada, fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın’ın seçiciliğinde düzenlenen "Her an, her yerde MAN" konu başlıklı fotoğraf yarışması ödülleri de sahiplerini buldu. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.