MAN fırsatların yolunu açıyor

MAN fırsatların yolunu açıyor

MAN, yeni yılda müşterilerine birbirinden cazip fırsatlarla çekici sahibi olma imkanı sunuyor.

Yapı Kredi, Türkiye İş Bankası ve Garanti BBVA ile varılan anlaşma ile müşterilerine 36 ay vade ve 0,99 faiz oranıyla 500.000TL’ye kadar kredi sağlayan MAN, ayrıca finansal desteğe ihtiyaç duymadan yeni çekici alacaklara da 3 yıllık bakım ve uzatılmış garanti fırsatını ücretsiz sağlıyor.

Pandeminin zorlu koşullarında da ‘Yaşam boyu iş ortağı’ olarak müşterilerini yalnız bırakmayan MAN, ihtiyaçlara yönelik en ideal çözümleri sunmaya devam ediyor. Üstün nitelikli araçları, satış sonrası hizmetler ve finansal çözümlerde sunduğu ayrıcalıklarla güvenilir çözüm ortağı olmaya devam eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., müşterilerine yeni yılda da birbirinden cazip avantajlarla çekici sahibi olma fırsatı veriyor.

MAN’dan yeni yılda da bireysel ve kurumsal müşterilere cazip fırsatlar

Kampanya kapsamında 2021 model MAN çekici sahibi olmak isteyen müşterilere; Yapı Kredi, Türkiye İş Bankası ve Garanti BBVA’dan 0,99 faiz oranı ve 36 ay vade ile 500.000 TL’ye kadar kredi imkânı sağlanıyor.
 MAN ayrıca finansal desteğe ihtiyacı olmayan müşterileri için de yeni çekici alımlarında 3 yıllık bakım ve uzatılmış garanti seçeneğini ücretsiz olarak sunuyor.

MAN’ın zorlu pandemi sürecinde müşterilerini düşünen birbirinden cazip kampanya seçenekleri; bireysel müşterilerin yanı sıra filolarını yenilemek, güçlendirmek isteyen kurumsal firmalara da yeni fırsatların yolunu açıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.