MAN, müşterileri ve şoförleriyle buluştu

MAN, müşterileri ve şoförleriyle buluştu

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak gördüğü müşterilerini, üstün nitelikli araçları ve Satış Sonrası Hizmetler alanında sunduğu avantajların yanı sıra diğer alanlarda da desteklemeye devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen MAN ProfiDrive eğitimlerinin sonuncusu, Konya’da gerçekleştirildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin Konya’daki Yetkili Satış ve Servis Merkezi’nde düzenlenen eğitime, MAN müşterileri ve araç kullanıcıları katıldı. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kamyon Satış Müdürü Cumhur Kutlubay’ın yanı sıra Uzman Satış Temsilcileri Uğur Çavdarcı ve Ozan Bilir, Servis Müdürü Onur Ulaş Oflaz’ın evsahipliğinde gerçekleşen programda, MAN ProfiDrive Eğitmeni Abdullah Kavrak tarafından katılımcı gruba ‘Ekonomik Sürüş Eğitimi’ verildi.

İki bölümden ulaşan eğitimde, sunum eşliğinde önce teorik bilgiler aktarılırken, sonrasında gerçekleştirilen uygulamalar ile de katılımcılara pratik kazandırıldı. Program sonunda, 20’nin üzerindeki katılımcıya sertifikaları verildi. MAN ProfiDrive ‘Ekonomik Sürüş Eğitimi’nden duydukları memnuniyeti dile getiren katılımcılar, “Tüm tecrübemize rağmen, gelişen teknolojiyi daha verimli kullanmak ve daha ekonomik araç kullanımına dair aldığımız bilgiler gerçekten de çok değerli. Bu eğitim bizim için, kimi ezberlerin de bozulduğu, MAN araçlarını en verimli ve en ideal şekilde kullanmamızı sağlayan önemli bir program oldu” şeklinde konuştular.

man-profidrive-egitim.jpg

 

man-konya-musteriler-ile-bulustu.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.