MAN teslimatları hız kesmiyor

MAN teslimatları hız kesmiyor

Platform Turizm Taşımacılık, yeni yatırımında MAN çekicileri tercih etti.

Müşterilerine ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak gören MAN, üstün nitelikli araçları ve sunduğu avantajlarla her sektöre ideal çözümler sunuyor. MAN’ın araç, hizmet kalitesine güvenen ve filosunu MAN araçları ile güçlendirme kararı alan son firma ise, Türkiye’nin önemli markalarından Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu. Kurulduğu günden bu yana yurt içinde ve dışında çok önemli projelere imza atan Platform Turizm Taşımacılık, yurt içindeki lojistik projelerinde kullanılmak üzere filosuna 80 adet MAN TGS 18.470 4X2 BLS GA kattı.

man-manset-003.jpg

“Yeni MAN’larla hizmet kalitemizi daha da ileriye taşıyacağız”

Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Albayrak; “Kısa süreye önemli başarılar sığdırdık ve güçlü bir şekilde büyüyoruz. Platform A.Ş. olarak, bugün 1.300 çalışanımızla yurt içinde ve yurt dışında önemli projeler gerçekleştiriyor, ülkemiz ekonomisine, istihdamına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Büyüme hedefleri doğrultusunda, yurt içindeki lojistik projelerimizde kullanılmak üzere filomuza 80 adet MAN çekici aldık. Yeni MAN araçlarımızla, hizmet kalitemizi daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

“Müşteri memnuniyeti bizim en önemli önceliğimizdir”

Türkiye’nin köklü gruplarından biri olan Platform A.Ş. ile iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun da, “MAN olarak, verdiğimiz hizmetin her aşamasında müşteri odaklı çalışıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti en önemli önceliktir. Bu anlayışımız satıştan başlayıp, satış sonrası hizmetler de devam ediyor. Bu da bizi tercih sebebi yapıyor” şeklinde konuştu.

Platform A.Ş.’ye satılan araçların özellikleri hakkında da bilgi veren İbrahim Altun, “Satışını yaptığımız MAN TGS 18.470 4X2 BLS GA araçlarımız; performans, güç, dayanıklılık, yakıt tasarrufuyla öne çıkan ve lojistik sektöründe fazlasıyla tercih edilen araçlardır. Otomatik şanzıman, klima, PTO ve retarder gibi donanımlara sahip araçlarımızda MAN’ın en son teknolojiyle ürettiği 470 PS güç üreten motor bulunmaktadır. 930 ile 1350 devir aralığında 2400 Nm Tork sağlayabilen EURO6D motor, ileri teknolojisi ile yakıt tüketiminde de iddialı bir tasarruf sağlıyor” diyerek, yeni araçların Platform A.Ş.’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

man-teslimat-005.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.