MAN TopUsed ile İkinci Ele İkinci Şans

MAN TopUsed ile İkinci Ele İkinci Şans

MAN kalitesini ikinci el araç sektörüne taşıyan MAN TopUsed, şimdi her marka 2’inci el kamyonu takas koşulu olmadan satın alacak.

Geliştirdiği teknoloji ve ürettiği araçlarla Türkiye’de birçok ilke imza atan MAN, 2’inci el araç sektöründe de kalite çıtasını yükseltecek bir ilke imza attı. Deneyimli ve profesyonel kadrosuyla 2’inci el yatırımcısına büyük destek veren MAN TopUsed, “İkinci Ele İkinci Şans” sloganıyla yeni bir uygulama başlattı. Uygulama kapsamında MAN TopUsed her marka kamyonu doğrudan satın alacak.

İkinci Ele İkinci Şans uygulamasıyla ilgili bilgi veren MAN TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün, “MAN TopUsed olarak attığımız bu adım, 2’nci elde güvenilir araç piyasası oluşturmayı hedefliyor. Ayrıca 2’inci el araç fiyatlarının belli bir seviyede tutulmasını sağlayacak bu uygulama, diğer markaları da gözetiyor. Uygulama kapsamında 2’inci el yatırımcılarımız hangi marka olursa olsun kamyonlarını MAN’a veya bayilerimize getiriyor. Burada yapılan değerlendirmenin ardından doğrudan satın alma gerçekleşiyor” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.