MAN ve NEOPLAN’lar gençleşiyor

MAN ve NEOPLAN’lar gençleşiyor

MAN düzenlediği “BABA MANCILAR” kampanyası ile 3 yaş ve üzeri MAN ve NEOPLAN marka araçlara gençlik aşısı yapıyor.

 

MAN Yetkili Servislerine gelen 3 yaş ve üzeri MAN ve NEOPLAN marka araçlar, kampanya kapsamında araç yaşının 5 katına kadar varan işçilik indirimleri ve kampanyaya özel cazip yedek parça fiyatları ile gençleşiyor.

BABA MANCILAR’ın yüzlerini güldüren kampanya

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., teknoloji, konfor, dayanıklılık, yakıt ve işletme ekonomisi ile öne çıkan MAN ve NEOPLAN marka araçlarıyla olduğu kadar, Satış Sonrası Hizmetler’de sunduğu kaliteli hizmet ve düzenlediği çeşitli kampanyalarla da sektörde farklı bir konumda bulunuyor. Ar-Ge, üretim ve lojistik alanlarında gerçekleştirdiği geliştirmelerle elde ettiği tüm avantajları MAN Yetkili Servisleri üzerinden müşterilerine birebir yansıtan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yedek parçalarda %38’lere varan kalıcı indirimler sağlamıştı. Bununla birlikte Bakım Kampanyası gibi dönemsel kampanyalarla birlikte şimdi de MAN Yetkili Servislerinde 3 yaş ve üzeri BABA MANCILAR’ın yüzlerini güldüren, gençleştiren bir kampanya başlatıldı.

3 yaş ve üzeri MAN ve NEOPLAN‘lara özel avantajlar

Geçtiğimiz senelerde de gerçekleştirilmiş MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.‘nin gelenekselleşen “BABA MANCILAR Kampanyası”, bu yıl 1 Nisan – 1 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor. BABA MANCILAR Kampanyası kapsamında; Türkiye genelinde kampanyaya katılan MAN Yetkili Servislerinde 3 yaş ve üzeri MAN ve NEOPLAN marka tüm araç sahiplerine cazip avantajlar sunuyor.

İşçilikte araç yaşının 5 katına varan cazip indirimler

BABA MANCILAR Kampanyası kapsamında; MAN Yetkili Servislerinde MAN ve NEOPLAN marka araçların bakım ve onarımlarındaki işçilik ücretlerinde; araç yaşının beş katına varan indirimler sağlanıyor. BABA MANCILAR Kampanyası’nda avantajlar sadece işçilik ile de sınırlı kalmıyor ve bakım – onarım işlemlerinde kullanılan yedek parçalarda da %5 indirim sunuluyor. 

Bakım ve onarımda MAN Yetkili Servis avantajları

MAN ve NEOPLAN marka araçların bakım ve onarımlarının, MAN Yetkili Servislerinde orijinal yedek parça kullanılarak yapılması; garanti, güvenlik, sorunsuz montaj, yüksek kalite & teknoloji, düşük yakıt tüketimi, yüksek performans, araçların diğer ekipmanlarıyla tam uyum, sürüş rahatlığı, toplam ürün ve işletme maliyetleri açısından büyük avantajlar sunuyor. MAN Yetkili Servislerinde yapılan bakım ve onarımlar, ayrıca araçların 2. El değerinde de çok önemli kazanımlar sağlıyor. 

 

baba-man-kampanya.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.