MAN ve Petrol Ofisi iş birliğine devam ediyor

MAN ve Petrol Ofisi iş birliğine devam ediyor

MAN ile Türkiye madeni yağ pazarının lideri Petrol Ofisi, uzun zamandır sürdürdükleri iş birliğinde 18 yılı geride bıraktı. Alanlarının iki devi iş birliklerini önümüzdeki dönemde de sürdürme kararı aldı

Türkiye’nin kendi alanında en büyük üretim ve dolum tesisinde, dünyanın en ileri teknolojisiyle geliştirdiği ürünlerle, yüksek performans ve üstün koruma sunan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, yaygın satış ağı, uzman ekibi ve çözüm odaklı anlayışıyla, otomotiv şirketlerinin öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor.

Üretim ve mühendislikte 300 yıla yaklaşan tecrübesi, ağır ticari araçlarda asırlık köklü geçmişi ile dünyanın en önemli markalarından MAN da, ileri teknolojili, dayanıklı, yüksek standartlı ve düşük işletme giderlerine sahip araçlarında, hem üretim hem de satış sonrası hizmetler aşamasında, Türkiye’de uzun süredir Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ı tercih ediyor.

2010-2014 yılları arasında PETDER’in toplam madeni yağ ve kimyasalları verisine göre, sektörde 5 yıldır lider olan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, binek araçtan hafif ticari araca, iş makinasından ağır vasıta araçlara kadar Türk otomotiv sektöründe faaliyet gösteren önemli üreticiler ile uzun soluklu iş birliklerini güçlendirerek sürdürüyor. Petrol Ofisi ile MAN arasında 18 yılı aşkın bir süredir devam eden iş birliği kapsamında MAN Türkiye’de üretilen ve tüm dünyaya ihraç edilen araçlarının ilk dolumu, Petrol Ofisi akaryakıt ve madeni yağlarıyla gerçekleştiriliyor. Segmentlerinde pazar lideri olan bu ticari araçlar ilk yolculuklarına, Petrol Ofisi’nin “Yeni ProDizel” ve “Maximus” ürünleriyle çıkıyor.

İş birliğinin yeni dönemde de devam ettirilmesine ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan OMV Petrol Ofisi Ticari Satışlar ve Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu,18 yılı geride bırakan ve karşılıklı yapılan anlaşma doğrultusunda bir dönem daha uzatılan birliktelikten Petrol Ofisi olarak büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Gürsu, “Türk ve dünya otomotiv endüstrisinin önde gelen markaları, araçlarında maksimum koruma ve tasarruf için, hem ilk dolum hem de satış sonrasında Petrol Ofisi’nin ürünlerini kullanıyor. Petrol Ofisi olarak ticari araç sektörünün öncü markalarından MAN ile sürdürdüğümüz bu iş birliğimizi uzun yıllar devam ettirmeyi hedefliyoruz. Yıllardır güçlenerek devam eden bu birliktelik her iki markaya da güven ve değer katmaktadır” diye konuştu.

Petrol Ofisi ve MAN araçlarının ekonomik faydalarını maksimum düzeye çıkartmak için ortak saha çalışmaları ve ortak ürün geliştirme projeleri yürüttüklerini söyleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, hem iç hem de ihracat pazarları için ürettikleri ağır vasıtaların ilk dolumu ve servis değişimlerinde, Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ı tercih ettiklerini söyledi. Bekiroğlu, “MAN, ilk dizel motorun patentini almasından bu yana; konfor, performans, teknoloji ve yaşam boyu maliyetler gibi birçok alanda öncülük yaparak, sektörün standartlarını belirlemektedir. MAN aynı şekilde satış sonrası hizmetlerde sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye’de sektörün öncüsü konumundadır. Bu haklı konum, iş ortaklarını da bu anlayışa uygun olarak alanında öncü kurumlar arasından seçmesiyle kazanılmıştır. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, alanında Türkiye’nin en önde gelen markası konumunda. Teknolojiye, kaliteye, performansa ve dayanıklılığa önem veren, yatırım yapan bir marka. Petrol Ofisi Madeni Yağlar ile uzun süredir sürdürmekte olduğumuz bu stratejik güç birliği sayesinde araçlarımızın, zorlu yol ve çalışma şartlarında, istikrarlı ve verimli bir şekilde çalışmalarını güvence altına alıyoruz. İletişim çalışmalarımızda ‘MAN Türkiye, Petrol Ofisi MAXIMUS dizel motor yağlarını tercih ediyor’ ibaresini kullanarak, müşterilerimize MAXIMUS dizel motor yağlarını tavsiye ediyoruz. Ayrıca anlaşmalı MAN Yetkili Servislerinde de Petrol Ofisi Madeni Yağlar ürünleri kullanılarak ve ortak pazarlama faaliyetleri yürütülerek, MAN’ın yaşam boyu iş ortakları olan müşterileri için artı değer yaratılıyor” dedi. 

man-ve-petrol-ofisi-(2).jpg

 

man-ve-petrol-ofisi-(3).jpg

 

man-ve-petrol-ofisi-(4).jpg

 

man-ve-petrol-ofisi-(1).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.