MAN yetkili servisleri ile Silivri’de bir araya geldi

MAN yetkili servisleri ile Silivri’de bir araya geldi

MAN’ın periyodik olarak düzenlediği yetkili servisler toplantısı Silivri’de gerçekleştirildi.

Türkiye’deki tüm MAN yetkili servis temsilcilerinin katıldığı 2013’ün ilk yetkili servisler toplantısının ana teması “müşteri memnuniyeti” oldu.

Ülke genelinde yer alan 34 MAN yetkili servisinin 100’e yakın temsilcisinin katıldığı MAN yetkili servisler toplantısı Silivri’de, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Can Cansu ve ekibinin evsahipliğinde düzenlendi.


Satış sonrasında fark yaratan marka

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Can Cansu MAN Satış Sonrası Hizmetler olarak 2012 yılı sonunda 2020 vizyonunu; ‘Fark yaratan satış sonrası hizmetler ile marka seçiminde ilk tercih sebebi olmak’ olarak belirlediklerini söyledi ve “Bu vizyona paralel olarak da bu yılki birçok çalışmamız; Yetkili servis ağı süreç ve proseslerini iyileştirmek, Müşteri memnuniyetine ve yaşam boyu ürün maliyetine odaklanmak ve Yedek parça kampanyaları, uzatılmış garanti ve bakım paketleri ile MAN ve NEOPLAN müşterilerine, hesaplı ve verimli ürünler sunmak üzerine oldu” dedi.

2013 yılı ilk 6 ayında Türkiye’deki tüm MAN yetkili servislerin müşteri memnuniyeti puan sıralamasında yüzde 85’in üzerine çıktığını belirten Can Cansu, satış sonrası hizmet gelirlerinin geçen yıla göre artış göstermesinin nedenini ise ‘doğru yolda başarıyla ilerlediğimizin göstergesidir” diyerek açıkladı.


MAN’ın Müşteri memnuniyeti ödülleri sahiplerini buldu

Hedef konularda özel eğitimler ve bilgilendirmelerin gerçekleştirildiği MAN Yetkili Servisler Toplantısı, geleneksel Müşteri Memnuniyeti Ödülleri ile sona erdi. En yüksek müşteri memnuniyeti oranını yakalayan MAN Yetkili Servisleri’ne verilen ödüllerde birinciliği yüzde 97 ile Mahanoğlu, ikinciliği yüzde 95 ile Kamer ve üçüncülüğü ise yüzde 91 ile Can Kardeşler yetkili servisleri aldı. MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürlüğü yetkilileri ve MAN'ın Türkiye’deki yetkili servislerinin temsilcilerinden oluşan MAN heyeti, toplantı sonrasında Trakya’daki tek MAN Yetkili Servisi konumundaki Trakman Otomotiv’in konuğu oldu. Çorlu’daki Trakman tesislerini inceleyen MAN heyeti, şehir turu sonrasında iftarda da Trakman tarafından ağırlandı.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.