MAN’dan Ocak Madencilik’e 8 adet EfficientLine

MAN’dan Ocak Madencilik’e 8 adet EfficientLine

MAN’ın Ankara Merkezli Bayii MAN Otomotiv Ticaret Ltd. Şti. “TGS EfficientLine Roadshow” kapsamında Ocak Madencilik ve Nakliyat’a 8 adet MAN TGS 18.400 EfficientLine çekici teslim etti.

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Cebeci Bölgesi’nin, madencilik alanında lider kuruluşlarından biri olan Ocak Madencilik ve Nakliyat Firması, MAN Otomotiv’den aldığı 8 adet MAN TGS 18.400 EfficientLine çekici ile filosunu güçlendirdi.


MAN Otomotiv Ticaret Ltd. Şti.’nin Tuzla Şubesi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Ocak Madencilik ve Nakliyat sahibi Yüksel Kalaycı ile firma genel müdürü İsa Kalaycı yer alırken MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A.Ş. firmasını temsilen İstanbul Bölge Satış Yöneticisi Doğan GAMSIZ ile MAN Otomotiv Ticaret Ltd Şti ’ni temsilen Grup Satış Müdürü Birhan Furtuna ve İstanbul Şube Satış Müdürü Okan Vila’da hazır bulundu. 8 adet MAN TGS 18.400 Efficient Line çekici yatırımı yapan Ocak Madencilik ve Nakliyat bu yatırım ile filosundaki MAN sayısını 12’ye yükseltti. Filosunun tamamını 2012 model MAN çekicilerden oluşturan şirket, müşterine nakliyat konusunda hızlı ve etkin çözümler sunuyor. Ocak Madencilik ve Nakliyat bu alımda MAN Finans’ın etkin çözümleri ile daha çabuk sonuca ulaştıklarını da belirtti.


“Yatırımlar yılsonuna kadar sürecek”
Tören sırasında bir konuşma yapan Ocak Madencilik ve Nakliyat sahibi Yüksel Kalaycı, MAN Otomotiv İstanbul Şubesi ile bu yılın başında başlayan ticari ilişkilerinin karşılıklı güven ve ticari ahlak seviyesi yüksek değerlere dayalı bir temel üzerine kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüksel, “Faaliyet alanımız gereğince MAN’ın çekicilerine duyduğumuz güven ve işletme maliyetlerindeki avantajlar dolayısıyla MAN’ı tercih ettik. Yılsonuna kadar birkaç yatırım yapma hedefimiz var. Bu işbirliğinin yıl içerisinde yeni yatırımlar ile daha da pekiştirileceğini düşünüyorum. MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş., MAN Finans ve MAN Otomotiv ailesi ile birlikte operasyonu başından sonuna kadar yöneten firma satış müdürü Okan Vila’ ya teşekkür ederim” dedi. Abdullah Karlıdağ www.tasimacilar.com 19.07.2012/17:41