MAN'dan yeni teslimat

MAN'dan yeni teslimat

Türkiye ile İngiltere arasında tenteli treyler ile parsiyel taşımacılığı yapan Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık Şirketi, filosunu MAN çekicileri ile güçlendirdi.

2001 yılında İzmir’de kurulan ve İngiltere Dover’de uzun yıllar gümrük işleri üzerine faaliyet gösteren Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık Şirketi, kurulduğu günden bu yana verdiği kaliteli hizmetle kısa sürede karayolu taşımacılığının önemli firmaları arasına girdi. Türkiye ile İngiltere arasında tenteli treyler ile parsiyel taşımacılığı yapan Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık, artan müşteri talebini karşılamak üzere filosunu yeni MAN çekicileri ile güçlendirdi.

Firma, büyüme hedefleri doğrultusunda verdiği 20 adetlik MAN çekici siparişinin ikinci partisi olan 5 adet MAN TGX 18.470’i teslim aldı. Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık Şirketi’nin İzmir’deki merkezinde düzenlenen teslimat törenine firmanın sahibi Kadir Demir’in yanı sıra firmanın Genel Md. Yusuf Demir, Satınalma Müdürü Cem Benliçoban, Baş Şoförü Şafak Sertok ile MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Ataç Şeran katıldı.

MAN’ın performansına ve kalitesine güveniyoruz

Törende konuşan şirket sahibi Kadir Demir, MAN kalitesine duydukları güveni dile getirdi. Bundan önce de 10 adet MAN çekici aldıklarını ve bunların performanslarından memnun kaldıklarını belirten Kadir Demir, “Bu nedenle önümüzdeki şubat ayı için 5 adet daha MAN çekici siparişi verdik. Gelecek yılda da yine MAN ile devam edeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki yılda da filomuza 15 adet daha MAN çekici katmak” diye konuştu.

Müşterilerimizi ‘yaşam boyu iş ortağımız’ olarak görüyoruz

MAN olarak, tüm müşterilerini ‘yaşam boyu iş ortakları’ olarak gördüklerini ifade eden MAN Kamyon Satış Koordinatörü Ataç Şeran ise, şunları söyledi:

“MAN araçları, her zaman ileri teknolojileri, üstün performansları, yüksek yakıt tasarrufları ve düşük işletme maliyetleri ile öne çıkıyor. Ayrıca MAN olarak, tüketicilerin ihtiyaçlarını en doğru araçlarla karşılayıp, müşteri odaklı satış ve satış sonrası hizmetler ile yaşam boyu iş ortaklarımızın yanında yer alıyoruz. Bu da bizi tercih sebebi yapıyor. Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık ile iş birliğimizin gelişerek daha uzun yıllar süreceğine inancımız tamdır.”

man-005.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.