MAN’ın Konya’daki çözüm ortağı Serin Treyler oldu

MAN’ın Konya’daki çözüm ortağı Serin Treyler oldu

Türkiye’nin lider ticari araç üreticisi MAN, yurt çapında satış ve servis ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Konya’da, satış ve servis bayii olarak Serin Treyler’i seçti.

Üretim kalitesini satış sonrası hizmetlere de yansıtan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş, hizmet ağını Türkiye’nin her noktasına ulaştırıyor. Yurt genelinde merkez, İstanbul şube, 8 bayi ve 30 adet servisi ile müşterilerine en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için çalışan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., gelişen pazar payı, artan rekabet koşulları ve müşteri beklentilerine uygun olarak satış ve satış sonrası hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. bu hizmet ağına Konya’da Serin Treyler’i ekledi. Yeni servis yapılanması tüm Anadolu'yu etkin biçimde kapsıyor
Müşterilerine en kısa sürede en kaliteli hizmeti vermek amacıyla yetkili servis ağını genişleterek sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en iyi servis ağına sahip olmayı hedefleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yeni servis yapılanmasıyla dağılım olarak da tüm Anadolu’yu etkin şekilde kapsıyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. müşterilerine satış öncesinde sağladığı hizmetini, satış sonrasında da servis ve yedek parçanın eksiksiz sunulması hizmeti ile tamamlıyor.
"Serin'in aynı heyecanla Konya'da MAN'ı temsil edeceğine inanıyorum"
MAN’ın Serin Treyler ile Konya’da başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu, “MAN, dünyanın en güçlü ve en köklü markalarından biri. Bu markayı, aynı kalite anlayışıyla Türkiye’nin her yerine ulaştırmak bizler için çok önemli. Bu noktada Serin’in aynı heyecanla Konya’da MAN’ı temsil edeceğine inanıyorum“ dedi.
"Türkiye'de lojistik sektörünün çehresi değişiyor"
30 yılı aşkın süredir sektöre hizmet veren Serin Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Serin ise MAN’ın Konya’daki çözüm ortağı olmanın kendileri için son derece önemli olduğunu vurgulayarak, “Konya‘daki bu iki güçlü markanın işbirliği sektöre önemli katkılar sağlayacaktır“ dedi. Fevzi Serin, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Türkiye’de lojistik sektörünün çehresi değişiyor. Firmalar artık daha kaliteli ürünler ve daha profesyonel hizmet bekliyor. Serin, firmaların bu ihtiyacını karşılamak için iddiasını ortaya koyacaktır. Müşterilerimiz çok kısa zamanda kendilerine rekabet avantajı yaratacak hizmetlerle karşılaşacak.”
Kapsamlı servis hizmeti
Konya-İstanbul Yolu 17. km Nadir Avcan Petrol Yanı Bağrıkurt Mevki Selçuklu adesinde hizmete giren Serin Treyler, toplam 4.000 m2 yerleşim alanına sahip. Plazanın 1.350 m2’si kapalı, 2.650 m2’si açık alan olarak kullanılacak. Ayrıca 800 m2 servis, 300 m2 showroom ve 250 m2 idari bina olarak hizmet verecek Konya Bayisi müşterilerine daha konforlu ve hızlı bir servis anlayışı sunmayı hedefliyor. Tüm birimleriyle aynı anda 7 adet araca hizmet verebilme kapasitesine sahip servis; modern, ferah ve en son teknolojiye sahip yapısıyla müşterilerinin ihtiyaç duyabileceği her türlü detayı barındırıyor. www.tasimacilar.com 10.02.2012 / 11:23