MAN’ın yeni çekicisi son kez görücüye çıktı

MAN’ın yeni çekicisi son kez görücüye çıktı

MAN’ın Ankara Merkezli Bayii MAN Otomotiv Ticaret Ltd. Şti. tarafından düzenlenen lansman ile TGS EfficentLine son kez tanıtıldı.

MAN’ın Ankara Merkezli Bayii MAN Otomotiv Ticaret Ltd. Şti. tarafından düzenlenen “Consistently Efficient Tour 2012” roadshow etkinliği kapsamında İstanbul’da son kez görücüye çıkan TGS EfficentLine sektör temsilcileri ve müşterilerden tam not aldı.


Türkiye’nin dört bir yanında görücüye çıkan MAN ağır ticari araçlar ailesinin yeni yıldızı TGS EfficentLine’ın son durağı İstanbul Tuzla’da bulunan MAN’ın Ankara Merkezli Bayii MAN Otomotiv Ticaret Ltd. Şti. oldu. Türkiye genelinde 23 ilde gerçekleşen lansmanların ardından İstanbul Tuzla’da bulunan MAN’ın Ankara Merkezli Bayii MAN Otomotiv Ticaret tarafından gerçekleştirilen lansman da da MAN’ın yeni çekicisi müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. “MAN TGS EfficientLine’ın tüm özelliklerinin gözler önüne sergilendiği lansmanda, yeni çekicinin otomatik şanzımanlı olması sebebiyle kullanım açısından otomobil ile eşdeğer olduğuna da vurgu yapıldı.


Uzun yol taşımacılığı ve verimlilikte standartları yeniden belirleyen MAN’ın yeni yıldızı TGS EfficentLine, çevreci özelliğinin yanı sıra, yüzde 3’e varan dizel tasarrufu ile kullanıcılarına daha ekonomik şartlar sağlıyor. Optimum aerodinamik yapıda tasarlanan TGS EfficentLine, hava basıncı yönetimi, gündüz farı ve yeni nesil Intarder gibi özellikleriyle de enerji tasarrufunun öncüsü konumunda olduğu ifade edildi. www.tasimacilar.com 19.07.2012/13:07