MAN’ın yeni çekicisi Türkiye turunu tamamladı

MAN’ın yeni çekicisi Türkiye turunu tamamladı

Ağır ticari araçlar ailesine yeni katılan MAN’ın yeni çekicisi TGS EfficentLine Türkiye turunu tamamladı.

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. tarafından düzenlenen roadshow etkinliği ile tüm Türkiye’de görücüye çıkan yeni TGS EfficentLine’ın son durağı İstanbul oldu. Türkiye’yi bölge bölge dolaşan MAN’ın yeni çekicisi TGS EfficentLine, sektör temsilcilerinden tam not aldı. TGS EfficentLine 6 hafta süresince 20 bin km yol yaparak uzun yol performansını Türkiye yollarında test ederek istanbul’a ulaştı. Tuzla’da bulunan MAN Otomotiv tesislerinde roadshow etkinliğini tamamlayan TGS EfficentLine’nın tasarımı, yol tutuşu, çevreci özelliği ve yakıt tasarrufu müşterilerin beğenisini kazandı. 6 hafta süren roadshow etkinliğini değerlendirerek TGS EfficentLine’nın uzun yol taşımacılığında standartları yeniden belirlediğini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama Yöneticisi Yakup Sarıcan, “TGS EfficentLine ağır ticari taşıt sektörünün yaşam boyu iş ortağı olmayı hedefliyor” dedi.


Sarıcan; TGS EfficientLine serisi yeni çekicileri sürücülerle buluşturup, onları bilgilendirdiklerini belirterek “TGS EfficentLine ile Türkiye yollarında 6 haftayı tamamlayarak hem aracımızı tanıtma, hem de gelecekte değerlendirmek üzere sürücülerimizin beklentilerini bire bir alma fırsatımız oldu” dedi. Daha fazla yük taşıyor olması dolayısıyla TGS EfficentLine çekicinin Türkiye’de rakipsiz olacağını söyleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara ise “MAN’ın yeni yıldızı çevreci özelliğinin yanı sıra, 150 bin kilometrede 1800 litreye kadar dizel tasarrufu sağlıyor. Optimum aerodinamik yapıda tasarlanan TGS EfficentLine, hava basıncı yönetimi, gündüz farı ve yeni nesil Intarder gibi özellikleriyle de enerji tasarrufunun öncüsü konumunda. Şeklinde konuştu.


PO, MAN işbirliği
MAN, Türkiye çapındaki bu büyük organizasyonu gerçekleştirirken Petrol Ofisi ile işbirliği yaptıBu amaçla roadshowa katılanlar, Petrol Ofisi’nin dizel akaryakıt ürünü Yeni Prodizel ve Maxımus 10W-40 dizel motor yağı sayesinde araç ve yakıt kullanımında gelinen son teknolojileri ve tasarruf noktaları hakkındaki püf noktalarını da öğrenmiş oldu. www.tasimacilar.com 13.08.2012 Saat:16:21