Manisa’da araç tanıtımları Otokar ile sürüyor

Manisa’da araç tanıtımları Otokar ile sürüyor

Manisa Belediyesi’nin Kent içi Toplu Ulaşımda Dönüşüm Projesi kapsamında, toplu ulaşım hizmeti verecek araçların seçimi ile ilgili olarak Otokar, ikinci araç tanıtımını da gerçekleştirdi.

Toplu ulaşım hizmeti veren tüm firmalarla son kez görüşme yaptıklarını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tekliflerin alınması aşamasına gelindiğini söyledi. Manisa Belediyesi önünde gerçekleştirilen araç tanıtımına Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, şehir içi taşımacığını yapan halk otobüsü ve minibüs şoförleri katıldı.
Araç seçiminde son aşamaya gelindi
Toplu ulaşım araçlarının seçiminde artık son aşamaya gelindiğini açıklayan Başkan Ergün, tekliflerin alınması öncesi 7 metrelik araçların da görüldüğünü belirtti. Otokar’a ait araçla şehir turunun da yapıldığı araç tanıtımında, firma yetkilileri aracın özellikleri hakkında Başkan Ergün ve toplu ulaşım araç sürücülerine bilgi verdi. www.tasimacilar.com 16.02.2012 / 17:34