Manisa’da dönüşüm araçlarının tanıtımı sürüyor

Manisa’da dönüşüm araçlarının tanıtımı sürüyor

Manisa Belediyesi’nin şehir içi taşımacılığında aldığı dönüşüm kararının ardından, araç tanıtımları devam ediyor.

Daha önce birçok firmanın araç tanıtımı yaptığı Manisa toplu taşıması için son olarak Isuzu, belediye önünde araç tanıtımını gerçekleştirdi. Şehir içi taşımacılıkta dönüşümü en kısa zamanda tamamlamak istediklerini belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, araç ile ilgili kararlarını da en kısa zamanda vereceklerini söyledi. Belediye önünde gerçekleştirilen araç tanıtımına Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz ile birlikte Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, şehir içi taşımacığını yapan halk otobüsü ve minibüs şoförleri katıldı.
Manevra özelliği ile şoförler rahat edecek
Araçla ilgili olarak Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekilere bilgi veren Isuzu yetkilileri, 7 buçuk metre uzunluğundaki aracın kliması, süspansiyonu ve konforuyla vatandaşlara rahat ulaşım olanağı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca manevra özelliği ile şoförlerin de rahat edeceğini belirten Isuzu Satış Müdürü Ali Yüksel, Başkan Cengiz Ergün ve Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli’yi araçların üretiminin yapıldığı Gebze’ye davet etti.
“Araçlarımız en kısa sürede trafiğe çıkacak”
Manisa’nın artık şehir içi taşımacılıkta modern bir sisteme geçtiğini hatırlatan Başkan Cengiz Ergün, “Kentkart’ın ardından yeni araçlarımızda en kısa zamanda trafiğe çıkacak. Yapacağımız bu çalışmalar şehir içerisindeki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak. Şu anda Manisa’da üç yüzün üzerinde dolmuş ve minibüs var. Bu rakamı yarı yarıya azaltma düşüncesindeyiz” dedi. www.tasimacilar.com 10.02.2012 / 12:52