Manisalı A Tur’a 2 adet Novo Lux

Manisalı A Tur’a 2 adet Novo Lux

Manisalı Turizm firmalarından A Tur müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına Anadolu Isuzu Bayisi Yükseliş Plaza’dan aldığı 2 adet Novo Lux aracı filosuna ekledi.

Manisalı Turizm firması A Tur, araç alımında Anadolu Isuzu’yu tercih etti. Firma filosuna aldığı 2 adet Novo Lux yatırımı ile yolcularına kaliteli ve konforlu bir seyahat hizmeti sunacak.

Anadolu Isuzu Bayisi Yükseliş Plaza’nın tesislerinde gerçekleştirdiği satış sonrasında 2 adet Novo Lux araç A Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bayraktar’a teslim edildi.

“Isuzu derdime derman”

Teslimat öncesi konuşan A Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bayraktar Isuzu’yu tercih etmesindeki nedeni şu sözlerle açıkladı: “Isuzu’yu tercih ettim. Çünkü yakıt tüketimi çok düşük, istediğim zaman parçasını bulabiliyorum. İkinci elini de kolaylıkla satabiliyorum. Bir arıza durumunda servise ulaştığımda derdime çare bulabiliyorum. Bu imkanlarımız varken neden bir başka markayı tercih edeyim ki.”

Uzun araştıralar sonucunda Isuzu’ya karar verildi

A Tur yetkililerinin uzun süren araştırmalar sonucunda aracı görüp, her ayrıntısını büyük bir titizlikle incelediğini ifade eden Yükseliş Plaza Satış Müdürü Ali Yüksel, “A Tur Novo Lux otobüsleri çevreci, kaliteli, konforlu ve ekonomik olmasından dolayı tercih etti. Manisa’nın önde gelen turizm firmalarından olan A Tur ve çalışanlarına Isuzu Novo Lux otobüslerini teslim ettiğimizden dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Isuzu Novo Lux hakkında;

Yeni Isuzu Novo, boyutları, altyapısı ve donanımı ile eski modellerden çok daha farklı bir konumda. 29 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları ile daha fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip. Büyüyen araç boyutları sayesinde kapı genişlikleri, iç yükseklik, koridor genişliği ve yolcu koltuğu diz genişliği mesafeleri de artan Novo Lux'de en geniş diz mesafesine ulaşıldı.

Yeni Novo ailesindeki araçlar daha da güçlü. Novo Lux modelinde Euro 5 emisyon standartında 155 beygirlik uzun ömürlü Isuzu motoru kullanılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.